Zonguldak'ta Camiden Ayakkabı Hırsızlığı - Son Dakika
Güncel

Zonguldak'ta Camiden Ayakkabı Hırsızlığı

Zonguldak\'ta Camiden Ayakkabı Hırsızlığı

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde, camiden ayakkabı hırsızlığı yapan bir kişi, güvenlik kamerasına yakalandı.

06.01.2013 17:33

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde, camiden ayakkabı hırsızlığı yapan bir kişi, güvenlik kamerasına yakalandı. Polis, eşkali belirlenen şüpheliyi arıyor.

Bağlık Mahallesi Hatip Caddesi'nde bulunan Hatip Camisi'nde, dün öğle namazı kılan Hatip Camii Yaşatma ve Güzelleştirme Derneği Yönetim Kurulu üyesi 52 yaşındaki Cemal Özkan, çıkışta ayakkabısını bıraktığı yerde bulamadı. Hırsızlıktan şüphelenen Özkan camideki güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Kamera kayıtlarında hırsızlık anını gören Özkan, görüntüleri şüphelinin yakalanması için olay yerine çağırdığı polislere teslim etti. Kamera kayıtlarında, şüphelinin camiye girişi ve çevresini kontrol ettikten sonra kendi ayakkabısını bırakıp Cemal Özkan'a ait ayakkabıyı alarak uzaklaştığı görüldü.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Masası ekipleri, görüntüleri inceleyerek şüphelinin eşkalini belirledi. Polis ekipleri, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Cemal Özkan, polise verdiği ifadesinde ayakkabılarını çalan kişiden şikayetçi olduğunu söyledi. Güvenlik kamerası görüntülerinden ayakkabılarını alan kişinin fotoğrafını çıkarttığını ifade eden Özkan, "Ayakkabılarımı camiye girdiğimde hemen arkaya koydum ve içeriye girdim. Namazı kıldıktan sonra ayakkabılarımın yerinde olmadığını gördüm. Kamera sistemine baktım ve adamı tespit ettik. Ayakkabıyı alırken net görünüyor. Görüntülerden zanlının fotoğrafını çıkartıp suç duyurusunda bulunduk. Kendi ayakkabısını bırakmış, benim yeni ayakkabıları almış gitmiş. Hırsızlık olaylarının önüne geçmek için bu kamera sistemini kurmuştuk. Şimdi bu sistem sayesinde bu olayı gerçekleştireni bulabileceğiz" diye konuştu.

Öte yandan, Özkan olay sonrası caminin girişindeki kapıya 'Gülümseyin kameradan izleniyorsunuz' yazısı astı. - Zonguldak/ Ereğli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zonguldak'ta Camiden Ayakkabı Hırsızlığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement