Dudakları Dolgun Gösteren Pratik Hileler - Son Dakika
Güzellik

Dudakları Dolgun Gösteren Pratik Hileler

Dudakları Dolgun Gösteren Pratik Hileler

Estetik mübadeleye gerek kalmadan, pratik uygulamalarla dudaklarınızı daha dolgun gösterebilirsiniz. İşte yapmanız gerekenler...

29.04.2019 14:12

Her kadın dudaklarının dolgun olmasını ister. Bunun için botoks ve silikon farklı estetik yollarına başvurur. Ancak cerrahi müdahaleye gerek kalmadan da kolayca dudaklarınızı dolgun gösterebilirsiniz.

AYDINLATICI HAMLESİ

Aydınlatıcı kullanımı dudaklarınızı ışık etkisi oluşturarak daha dolgun bir görünüm sağlayacak. Bunun için üst dudağınıza aydınlatıcı sürmek doğru hamle olacaktır.

DUDAKLARI FIRÇALAYARAK İŞE BAŞLAYIN

Dudak balmı ile dudaklarınızı nemlendirdikten sonra dudaklarınızı hafifçe fırçalayın. Daha sonra parlatıcı uygulayın. Haftada bir defa bu yöntemi uygulayarak dudaklarınızı peeling ile arındırmanız, pürüzsüz dudaklara sahip olmanızı sağlayacak.

Dudakları Dolgun Gösteren Pratik Hileler

HİLELİ RUJ

Dudaklarınızın üst ve alt orta kısımlarına daha açık tonlarda ruj sürmek, dudaklarınızın dolgun görünmesini sağlayacaktır.

DUDAK KALEMİ

Dudak kalemi rengini, dudağınızın renginden iki ton daha koyu renkte seçmek dolgun dudaklara sahip olmanızı sağlayacaktır. Dudağınızın iç kısmının rengindedudak kalemi sürmek ve dudaklara parlatıcı uygulamak da dudaklarınızın daha dolgun görünmesini sağlayacaktır.

Son Dakika Güzellik Dudakları Dolgun Gösteren Pratik Hileler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement