Japon Kadınlarının Güzellik Sırları - Son Dakika
Güzellik

Japon Kadınlarının Güzellik Sırları

Japon Kadınlarının Güzellik Sırları

Parlak ve canlı bir cilt için Japon kadınlarının güzellik sırlarını kullanabilirsiniz. Japon kadınlarının güzellik sırları sizi bambaşka bir kadın yapacak.

04.04.2019 10:44  Güncelleme: 10:54

Japon kadınlarının doğal yöntemlerle siz de hassas ve pürüzsüz bir cilde sahip olabilirsiniz. Evinizde kolayca yapabileceğiniz maskelerle güzelleşmek elinizde.

YOSUN MASKESİ

Japon kadınlar, bacak ve kalça bölümünde oluşan selülitler için yosun maskesi kullanıyorlar.

Malzemeler: Bir damla esansiyel yağ, 3 yemek kaşığı çekilmiş su yosunu, 60 ml zeytinyağı.

Hazırlanışı: Bütün malzemeleri bir kase içinde karıştırın. Elde ettiğiniz karışımı cam bir kavanoz içine koyun. Duş öncesi selülit olan bölgeye karışımı sürün ve 10-15 dakika boyunca masaj yapın. Duştan sonra uygulama yaptığınız bölgeye nemlendirici sürerek işlemi tamamlayın. Bu uygulamayı her gün yapabilirsiniz.

SABUN BEZİ

Japon kadınlarına has bir başka güzellik sırrı da sabun bezidir. Klasik liflere benzeyen sabun bezi, tamamen pamuk ve işlem görmemiş kumaştan üretiliyor. Hassas bir dokusu olan sabun bezi cilde zarar vermeden temizlik yapmanızı ve ciltteki ölü derilerden kurtulmanızı sağlıyor. Sabun bezi, Japon kadınlarının banyolarından eksik olmayan bir güzellik ürünüdür.

Japon Kadınlarının Güzellik Sırları

PİRİNÇ SUYU MASKESİ

Pirincin en çok tüketildiği ülkelerden biri olan Japonya, pirinci sadece beslenme için kozmetik ürünü olarak da kullanılıyor. Pirinç suyu yöntemi, pamuk gibi cilde sahip olmak isteyenler için çözüm oluyor.

Hazırlanışı: Bir avuç pirinci 1 su bardağın içinde 20 dakika bekletin. Sonra pirincin suyunu süzün ve pirincin suyunu bir şişe içinde bekletin. Elde ettiğiniz suyu cildinizi temizlemek için kullanabilirsiniz. Pirinç suyu ile cilt temizleme işlemini haftada 1-2 kez yapabilirsiniz.

Japon Kadınlarının Güzellik Sırları

Son Dakika Güzellik Japon Kadınlarının Güzellik Sırları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement