1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü - Son Dakika
Güncel

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü

Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolaysıyla mesaj yayımladı.

30.04.2016 14:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolaysıyla mesaj yayımladı.

Günaydın, mesajında, 1 Mayıs'ın ülkelerin gelişmesinde, ekonomilerinin yapılanmasında büyük emeği bulunan, toplumun her kesiminde üreten, geliştiren ve hizmete sunan işçi, memur tüm çalışanların emeklerinin ne denli önemli ve anlamlı olduğunu gösteren, emek ve dayanışma günü olduğunu belirtti.

İşçinin, emekçinin hakkını alın teri kurumadan verilmesi gerektiğine inanan ve bunu prensip edinen bir inancın mensupları olduklarını ifade eden Günaydın, şunları kaydetti:

"İşçi ve emekçilerimizin gösterdikleri gayret ve çalışma mücadelesi ile işçi ve işverenlerin birlikte oluşturduğu karşılıklı özveri, diyalog ve işbirliği sayesinde ülkemiz, ekonomik ve sosyal kalkınma alanında önemli başarılara imza atmıştır. İlimizin ekonomik olarak büyümesi ve sosyal kalkınması, hedeflerine ulaşması için, Kastamonu'da tüm çalışanların, sorumluluk içerisinde hareket etmedeki kararlılıkları, sağduyulu tutum ve davranışları her türlü takdirin üzerindedir. Bu vesile ile bütün sendika ve çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyor, işçilerimizin aileleri ile birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu ve başarılı bir hayat sürmelerini temenni ediyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement