10 Gençten 4'ü Şeytanın Varlığına İnanıyor - Son Dakika
Dünya

10 Gençten 4'ü Şeytanın Varlığına İnanıyor

10 Gençten 4\'ü Şeytanın Varlığına İnanıyor

Infact anket şirketinin Verdens Gang gazetesi için düzenlediği ankete göre, her 10 Norveçli gençten 4'ünün şeytanın varlığına inanıyor.

05.05.2016 11:08  Güncelleme: 11:16

Infact anket şirketinin Verdens Gang gazetesi için düzenlediği ankete göre, Norveçli gençlerin 10'da biri şeytan tarafından ele geçirilmenin mümkün olduğunu ortaya koydu.

''RAKAMLAR KONUSUNDA ŞÜPHELİYİM''

Şeytana inanan insan sayısının kendisini şaşırttığını belirten Oslo Katolik Piskoposu Bernt Eidsvig, "Birçok insan ya kendisinin ya da yakınlarındakilerinin birileri tarafından kontrol ettiğini belirtiyor. Yüzde 10'dan fazlası da şeytan tarafından ele geçirilen birini tanıdığını ifade ediyor. Benim fikrimi sorarsanız rakamın bu kadar yüksek olduğu konusunda şüpheliyim ancak aksini de kanıtlayamam." dedi.

Norveç'te düzenli olarak şeytan çıkarma ayini gerçekleştirildiğini onaylayan Piskopos Eidsvig, Norveç'teki Katoliklerin sayısının azalmasına dair de "Rakamların dramatik olduğunu söyleyemem ama her bir ayrılış talihsiz ve üzücü!" yorumunu yaptı.

Son yapılan anketlerde, 3.8 milyon Norveç Kilisesi üyesinin yarısından azının kendisini Hristiyan olarak tanımladığı aktarılmıştı. 2014 yılında 9 bin kişi kiliseden ayrılırken, bu sayısının 2016'da artması bekleniyor.

Kaynak: Sputnik Türkiye

Son Dakika Dünya 10 Gençten 4'ü Şeytanın Varlığına İnanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (33)

  • TOMARZALI: HEP MERAK EDERİM, İNANÇLILAR DA HEP KAÇAMAK CEVAP VERİYOR VEYA SUSUYORLAR , ALLAH ŞEYTANLA NEDEN BAŞ EDEMEZ? 1 4 Yanıtla
    seba: Ayrica elimizdeki cizgiler |? ?| seklinde bu bilgisayarimda ucgen sekli olmadigi icin bu sekilde yazdim yani ? sekil avuc icimizde ucgen seklinde bu Allah in 99 ismine denk arapca 18 81 sayisina denk geliyor. 2 2 seba: Avuc icimizdeki cizgiler neden cok derin bir sekilde ve neden avuc icimizde bir dusun.iyice baktinmi bilmem.zaten kaderimizi biz seceriz Allah kainati yaratmis bizim tasarrufumuza birakmistir,yeri geldiginde de mudahale eder.bizim dogumumuz, olumumuz .kaderdir. fakat davranislarimiz, secimlerimiz kader degildir o yuzden yaptiklarimizdan sorumluyuz ve ahiret vardir. 1 2 seba: Allah seytanla bas eder .seytani da yaratan Allah tir.Allah in dedigi oluyor.seytanin dedigini yapanlara Allah uyari gonderiyor hastalik vs fakat zulmunde israr edenlere Allah cezalarini ahirete sakliyor.herkes yok olacak seytan dahil o da Allahin izni olmadan hareket edemez.Allah insana irade vermis .ya meleklerin yada seytanin dedigini fisiltilarini dinlersin tercihini insan yapar. fakat son soz ALLAH indir. 1 1 fatsalı: özgür irademiz varsa kader yoktur kader varsa irademiz özgür değildir..ayrıca elimizdeki simetrik çizgilerden nasıl varlığa vardın? insan bedeninde ve tabiatta , elips, kare, simetrik, üçgen parabol, bir çok şekil ve çizgi var..eldeki çizgiler seni bu sonuca nasıl götürdü de örneğin koskoca insan vucudunun bir virüs tarafından öldürülmesinden başka bir sonuca varmıyorsun? yani kanıtları ve varılan sonuçları kendin belirleyemezsin. bir dayanağı olmalı..inancın ispatı bir başka inanç olmaz.. 0 2 fatsalı: seba arkadaşa, cevap hakkım moderasyon tarafından kullandırılmıyor 0 2 seba: Ayrica kendi bedenimizde de Allah in varlgina kanit vardir .besinimizi vucudumuz uretmiyor yani besinimizi dogadan vs karsiliyoruz yani bizim vucudumuzu oksijene gore besinlere gore sekil ve olcu veren kim.bir Alim dusunce var. 1 1 seba: Ego degil bizi irademizle serbest birakmis ya iyiligi seceriz; ya kotulugu tercih meselesi.ayrica Allah in varliginin gorebilecegimiz kanitida avuc icimizdeki simetrik belirli cizgiler bunlar da bir isaret.bu cizgiler herkeste var .bu cizgiler tesaduf yada evrimin olusturamayacagi kadar olculu olcu varsa olcende vardir. 0 1 aressss: ulan gerizekalı sende beyinmi yok yoksa ateist falanmısın sölediğin lafa bak neden baş edemezmiş mal baş edememek değil ona bir mühlet verdi mühletin dolmasını bekliyor dinle birazcık alakan olsa böle laf etmezdin zaten beyinsiz 0 0
  • paşalı: "Eğer siz hiç günah işlemeseydiniz, Allah Teâlâ hazretleri sizi helak eder ve yerinize, günah işleyecek (fakat tevbeleri sebebiyle) mağfiret edeceği kimseler yaratırdı 2 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement