10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü - Son Dakika
Güncel

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

Ergene Belediye Başkanı Rasin Yüksel, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle toplantı düzenledi.

09.01.2017 17:45

Ergene Belediye Başkanı Rasin Yüksel, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle toplantı düzenledi.

Velimeşe Mahallesi'ndeki bir restoranda düzenlenen toplantıda konuşan Yüksel, basının halkın müşterek sesi olduğunu ve asla demokrasi dışında müdahalelere uğramaması gerektiğini söyledi.

Bölgede basın ile ilişkilerinin son derece iyi olduğunu ifade eden Yüksel, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde programların yoğun olmasından dolayı bir gün önce böyle bir organizasyon düzenlediğini belirtti.

Yüksel, bütün çalışan gazetecilerin gününü kutladığını dile getirerek, "10 Ocak tarihinde program yoğun olduğu için bir gün önce organizasyon düzenledik. Böylece, bölgedeki basın mensubu arkadaşlarımızla bir araya geldik. Bütün çalışan gazetecilerin özel gününü bir kez daha canı gönülden kutluyorum. Basın, halkın haber almasında çok önemli bir rol oynuyor. Günümüzde, sosyal ve siyasal gelişmelerin hepsini bizler de halkla beraber basından takip ediyoruz" dedi.

İlçede göreve geldikleri günden beri yaptıkları başlıca çalışmalar ve projeler ile ilgili de basın mensuplarına bilgi veren Yüksel, toplantı sonunda katılanlara isimlerine düzenlenmiş kalem ve not defteri hediye etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement