12 Yıldır Nazilli Belediyespor'da - Son Dakika
Yerel

12 Yıldır Nazilli Belediyespor'da

12 Yıldır Nazilli Belediyespor\'da

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor'da 12 yıldır aralıksız olarak görev alan Orhan İbiş'in istikrarı parmak ısırtıyor.

18.08.2014 10:04  Güncelleme: 10:19

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor'da 12 yıldır aralıksız olarak görev alan Orhan İbiş'in istikrarı parmak ısırtıyor. Siyah-beyazlı ekibin sportif direktörü Orhan İbiş, istikrarın sırrını işini doğru-dürüst ve zamanında yapmak olarak açıklıyor.

İstikrarsızlık dolu futbol camiasında, 18 yıldır aralıksız olarak Nazilli Belediyespor'a hizmet veren Orhan İbiş, son günlerin popüler ismi Ersun Yanal, Mustafa Ceviz gibi isimlerle takım arkadaşlığı yaptı. Siyah-beyazlı kulübün adeta demirbaşı olan Orhan İbiş, işini doğru-dürüst ve zamanında yapan herkesin istediği yerde tutunabileceğine işaret etti.

İşinin futbol olduğuna dikkat çeken İbiş, "1986'da Nazilli Belediyespor'a geldim. Daha sonra Kuşadasıspor'a gittim. 1990'da geldiğim Nazilli Belediyespor'da 6 yıl futbolculuk yaptım. Daha sonra Kuşadasıspor'a ve çeşitli ekiplere gittim. 12 yıl önce Nazilli Belediyespor'a dönerek İdari Menejerlik, Sportif Direktörlük gibi unvanlarla kulüpte görev aldım"dedi.

Futbolda istikrarın zor ama imkansız olmadığını anlatan İbiş, Nazilli Belediyepor'da kalmasının sırrını şu sözlerle açıkladı: "Kulüp yapısını, kültürünü, her şeyini yakından biliyorum. İşimi doğru ve zamanında yaptığıma inanıyorum. Dürüstlükte buna eklendiğinde daha fazla bir şey yapmaya gerek kalmıyor"

NAZ NAZ, 10'U ARIYOR

Sportif Direktörü Orhan İbiş, takımın cumartesi sabah antrenmanın ardından iki günlük izin verdiklerini söyledi. Transferde son olarak Sedat Debreli'yi kadrosuna katan Nazilli Belediyespor'da transfer görüşmeleri sürüyor. Sportif Direktör Orhan İbiş, "Forvet arkasına oyuncu arıyoruz. Bu bölgede oyuncu transferini ince eleyip, sık dokuyacağız. Kısa sürede bu transfer sonuçlanmayabilir" dedi.

Nazilli Belediyespor Salı günü kendi tesislerinde tekrar toplanacak. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 12 Yıldır Nazilli Belediyespor'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement