15. Mürsel Gülmez Tiyatro Günleri'ne Doğru - Son Dakika
Yerel

15. Mürsel Gülmez Tiyatro Günleri'ne Doğru

Devlet Tiyatrosu Sanatçıları Derneği Başkanı ve Bulancak Sanat Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Şahin Ergüney, Giresun’un Bulancak ilçesinde düzenlenen Mürsel Gülmez Tiyatro Günleri’nin 15'incisinin 6 Mayıs Salı günü festival yürüyüşü ile başlayacağını söyledi.

01.05.2014 17:06

Devlet Tiyatrosu Sanatçıları Derneği Başkanı ve Bulancak Sanat Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Şahin Ergüney, Giresun'un Bulancak ilçesinde düzenlenen Mürsel Gülmez Tiyatro Günleri'nin 15'incisinin 6 Mayıs Salı günü festival yürüyüşü ile başlayacağını söyledi.

Ergüney, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bulancak Sanat Tiyatrosu kurucusu Mürsel Gülmez adına düzenlenen Tiyatro Günlerinin bu yılda coşkuyla kutlanacağını söyledi.

Festival yürüyüşünün Bulancak Cezaevi mevkisinden başlayarak değişik etkinliklerle Cumhuriyet Meydanı'nda son bulacağını belirten Ergüney, "15. Mürsel Gülmez Tiyatro Günleri festivalinde Bulancak, panayır alanına dönecek. Yürüyüş akşamı Gonca Gül tiyatro ekibi, Bulancak Sanat Tiyatrosu'nda 25. yılını dolduran oyunculara ödüllerini verecek. Daha sonra 15. Mürsel Gülmez Tiyatro Günleri, her zamanki gibi 75. Yıl Halk Kütüphanesi salonunda birbirinden güzel oyunlarla devam edecek" dedi. - Giresun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 15. Mürsel Gülmez Tiyatro Günleri'ne Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement