15 Temmuz Darbe Girişiminin Ardından Başlayan Demokrasi Nöbetleri Son Sürat Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

15 Temmuz Darbe Girişiminin Ardından Başlayan Demokrasi Nöbetleri Son Sürat Devam Ediyor

15 Temmuz Darbe Girişiminin Ardından Başlayan Demokrasi Nöbetleri Son Sürat Devam Ediyor

Yakutiye Meydanı’nda sabahın ilk ışıklarına kadar süren demokrasi nöbeti etkinlikleriyle ilgili en anlamlı vurguyu ESTP Başkanı A. Mustafa Güvenli yaptı.

25.07.2016 13:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yakutiye Meydanı'nda sabahın ilk ışıklarına kadar süren demokrasi nöbeti etkinlikleriyle ilgili en anlamlı vurguyu ESTP Başkanı A. Mustafa Güvenli yaptı. Milli İrade Platformu adına konuşan Güvenli, meydanı hınca hınç dolduran Erzurumlulara hitap etti.

Güvenli, konuşmasında şunları kaydetti:

"Kıymetli hemşerilerim; Bugün birlik günüdür. Bugün kardeşlik günüdür. Bugün sağduyunun hakim olduğu gündür. Bugün küllerimizden yeniden doğduğumuz gündür. Bugün milli mücadele ruhunun yeniden inşa edildiği gündür. Bugün halkımızın 'darbeye bir daha asla izin vermem' dediği gündür. Bugün yeni bir dönemin başladığı gündür. Bugün burada A partisi, B partisi, C partisi olarak değil; millet olarak 'biz varız' dediğimiz gündür. Bugün milli irademize güçlü bir şekilde sahip çıktığımız gündür. Milli mücadele ve milli irade şehitlerimize Allahtan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyor ve diyoruz ki; bugün sivil toplum olarak onların bize yüklediği sorumlulukla hareket etmeye başlayacağımız gündür. Bugün millet olarak 15 Temmuz darbe girişimiyle huzursuz edilmemize rağmen bu darbe girişimini gelecek nesillere bir Milli İrade Bayramı olarak armağan ettiğimiz gündür. Hakimiyet kayıtsız şartsız Allah'ın, irade ise kayıtsız şartsız milletindir. Milletin iradesi ile seçimle gelen ancak yine millet iradesi ile seçimle gider. Milli İrade Bayramımızla tertemiz yeni bir sayfanın açıldığına inanıyor, iktidarıyla, muhalefetiyle tüm siyasetçilerimizin de bu yeni beyaz sayfanın sorumluluğuyla hareket edeceği inancıyla sizlere sevgi, saygı ve muhabbetlerimi sunuyor, Allah'a emanet ediyorum." - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 15 Temmuz Darbe Girişiminin Ardından Başlayan Demokrasi Nöbetleri Son Sürat Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement