15 Temmuz Hain Darbe Girişimi İlk Kez Belgesel Oldu - Son Dakika
Güncel

15 Temmuz Hain Darbe Girişimi İlk Kez Belgesel Oldu

Bayrampaşa Belediyesi tarafından yapılan çalışma ile 15 Temmuz kanlı darbe girişimi ilk kez '15 Temmuz En Uzun Geceydi' ismiyle belgesel haline getirildi.

01.10.2016 01:05  Güncelleme: 09:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fetullahçı Terör Örgütü tarafından yapılmaya çalışılan ve tarihin en kanlı darbe girişimi olarak akıllarda kalan 15 Temmuz Darbe Girişimi yapılan çalışmalar sonrasında belgesel haline getirildi.

'15 TEMMUZ EN UZUN GECEYDİ'

Darbe gecesinin kahramanları olarak gösterilen vatandaşların görüntülerinin yanı sıra geceye ait hiç bilinmeyen görüntülerinde yer aldığı '15 Temmuz En Uzun Geceydi' isimli belgesel ilk defa Bayrampaşa Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü önünde gösterime sunuldu.

ŞEHİT YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Hayatın durma noktasına geldiği Bayrampaşa'da, gösterimi yapılan belgesel sırasında şehit yakınları ve gazilerle birlikte vatandaşlar gözyaşlarını tutamadı. Şehit yakınlarının sinir krizleri geçirdiği belgesel gösteriminde, vatandaşların tek yürek olarak meydanı doldurmasıyla dosta düşmana bir kez daha gözdağı verildi.

KAHRAMANLARA PLAKET VERİLDİ

Belgesel gösteriminin sonunda ise darbe girişiminin yaşandığı sırada gösterdikleri kahramanlıkla dikkat çeken isimlere Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, plaketle ödüllendirdi.

TÜYLER ÜRPERTEN GÖRÜNTÜLER

15 Temmuz darbe girişimine dair yayınlanmamış görüntülerde belgeselde yer aldı

15 Temmuz En Uzun Geceydi, belgeseli darbe girişiminin yaşandığı geceye dair bilinmeyen görüntüleri gözler önüne serdi. Bayrampaşa Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü önünde yaşanan olayların bilinmeyen görüntülerinin de yer aldığı belgesel insanların tüylerini ürpertti.

VATANDAŞLAR EMNİYETİ KURTARDI

Gecede darbeci askerler tarafından stratejik bir nokta olarak görülen Bayrampaşa Çevik kuvvet Şube Müdürlüğünün Bayrampaşalı vatandaşların kahramanlığı sayesinde kurtarıldığı bir kez daha gözlendi.

KAPILARI TEKMELEDİLER

Darbeci askerlerin kapıları tekmelemesi, polislerin hemen görev yerlerine gelerek silahlanması ve vatandaşlarla darbeci askerlerin tartışma anına dair yeni görüntülerinde yer aldığı belgesel, vatandaşlardan tam not aldı.

15 Temmuz Hain Darbe Girişimi İlk Kez Belgesel Oldu
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 15 Temmuz Hain Darbe Girişimi İlk Kez Belgesel Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement