176 Yaşındaki Anıt Ağaçtan Kopan Dal Kaldırıma Düştü - Son Dakika
Güncel

176 Yaşındaki Anıt Ağaçtan Kopan Dal Kaldırıma Düştü

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Olay yerinden detaylar ve vatandaşlarla röportajlar Edirne'de 176 yaşındaki 30 metrelik anıt ağacın 15 metrelik dalı koparak kaldırıma düştü.

25.06.2016 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Olay yerinden detaylar ve vatandaşlarla röportajlar

Edirne'de 176 yaşındaki 30 metrelik anıt ağacın 15 metrelik dalı koparak kaldırıma düştü.

Selimiye Camisi yanındaki Kıyık Caddesi Yediyolağzı Sokağı'nda kaldırımda dikili olan çınar ağacının dalı henüz belirlenemeyen nedenle koparak kaldırıma düştü.

Ağacın altındaki bankta oturan ve yan tarafında bulunan otobüs bekleme noktasındaki vatandaşlar panikle olay yerinden uzaklaştı.

Bu arada, Edirne Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ağacın dalını elektrikli testereyle parçalayarak bulunduğu yerden kaldırdı.

Olayda yaralanan olmazken bazı vatandaşlar da kopan daldaki yaprakları topladı.

Bölgede taksicilik yapan Erdem Kaçan, gazetecilere yaptığı açıklamada, önce bir ses duyduklarını artından ise ağacın dalının hızla yere düştüğünü söyledi.

Ağacın altındaki bankta oturan vatandaşların panikle olay yerinden kaçtığını anlatan Kaçan, "Allah'a şükür kimseye bir şey olmadı. Olay ucuz atlatıldı. Biz ağacın kopma anını gördük. Ben o sırada taksimi sıra başına park etmiştim. Çatır çatır ses gelince aracımı ileriye aldım. İnsanların kaçtığını gördüm. Herkes olay yerinden kaçtı" dedi.

Vatandaşlardan Hayrettin Baran ise olayda yaralanan olmamasının sevindirici olduğunu söyledi. Ağacın altında gün boyunca çok sayıda vatandaşın geçtiğini anlatan Baran, "Biz de olay yerindeydik. Bu arada çınar ağacının yapraklarını topluyoruz. Televizyonlarda doktorların anlattığı kadarıyla romatizmaya iyi geldiğini biliyoruz. Önce bu yaprakları kurutacağız daha sonra sanırım kaynatıp bu hastalık için içeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 176 Yaşındaki Anıt Ağaçtan Kopan Dal Kaldırıma Düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement