18 Yaşındaki Engelli İkbal'in Gelinlik Hayali Gerçek Oldu - Son Dakika
Güncel

18 Yaşındaki Engelli İkbal'in Gelinlik Hayali Gerçek Oldu

18 Yaşındaki Engelli İkbal\'in Gelinlik Hayali Gerçek Oldu

Sivas’ta 18 yaşındaki otizmli İkbal Malatyalı’nın gelinlik hayali, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte gerçek oldu.

03.12.2016 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ta 18 yaşındaki otizmli İkbal Malatyalı'nın gelinlik hayali, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte gerçek oldu.

Sivas Bedensel Engelli ve Zihinsel Engelli, Engelli Ailesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından kentteki bir restoranda 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi. Etkinlikte, otizmli olan kızı İkbal'in gelinlik giymesi için dernekten ricada bulunan anne Selma Malatyalı'nın isteği yerine getirildi. Gelinlik giyen İkbal, dernek yönetimi ve annesi sayesinde hem hayalini gerçekleştirdi hem de gönlünce eğlendi. Etkinliğe katılanlar da genç kızın mutluluğuna ortak oldu.

Anne Selma Malatyalı kızı İkbal'in 4 çocuğundan 3'üncüsü olduğunu belirterek, "Kızım 18 yaşında gelin olmaya çok hevesliydi. Bu gerçeği de kızımla birlikte yaşıyoruz. Çok mutluyuz. Salonda gelinlik giymeyi çok istiyordu. Bu dileği de gerçek oldu. Kızım çok mutlu oldu. Kızımı gelinlikle gördüğüm içinde bende mutlu oldum" dedi.

Gelinlik giydiği için çok mutlu olduğunu belirten İkbal ise etkinlikte doyasıya eğlendi. Etkinlikte ayrıca, engellilere tekerlekli sandalye dağıtıldı. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 18 Yaşındaki Engelli İkbal'in Gelinlik Hayali Gerçek Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement