2 Kişinin Öldüğü Silahlı Kavgaya 1 Tutuklama - Son Dakika
Güncel

2 Kişinin Öldüğü Silahlı Kavgaya 1 Tutuklama

2 Kişinin Öldüğü Silahlı Kavgaya 1 Tutuklama

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde, 2 kişinin öldüğü, 4 kişinin yaralandığı kavgayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan Yılmaz Kaya, tutuklandı.

18.11.2014 13:48  Güncelleme: 14:56

Kastamonu'nun Taşköprü İlçesi'nde, 2 kişinin öldüğü, 4 kişinin yaralandığı silahlı kavgayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan 58 yaşındaki Yılmaz Kaya, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Geçen pazar günü ilçe merkezinde meydana gelen olayda, iddiaya göre daha önce aralarında husumet bulunan iki ailenin fertleri kavga etti. Silahların da kullanıldığı kavgada Mesut Gümüş ve Sinan Kaya, vücutlarına isabet eden kurşunlarla öldü. Kavgaya karışanlardan Kenan Kaya ve Yusuf Gümüş ile olay yerinden geçerken seken kurşunların isabet ettiği İbrahim A. ve Şükrü Ö. ise yaralandı.

Olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında Yılmaz Kaya gözaltına alındı. Kavgada oğlu Sinan Kaya ölen, diğer oğlu Kenan Kaya ise yaralanan Yılmaz Kaya, ifadesinin ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu. - Kastamonu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 2 Kişinin Öldüğü Silahlı Kavgaya 1 Tutuklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement