2014'Ün Yıldızı 'GÖKSU' - Son Dakika
Güncel

2014'Ün Yıldızı 'GÖKSU'

2014\'Ün Yıldızı \'GÖKSU\'

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Türkiye'nin En Prestijli Öğrenci Ödülleri'nden biri olan "Yılın Yıldızları" Ödül Töreni'nde Rektörlük Özel Ödülü aldı.

09.01.2015 13:37

Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Kulübü tarafından geleneksel olarak bu yıl 13'üncüsü düzenlenen ve "en prestijli öğrenci ödülleri" olarak kabul edilen "Yılın Yıldızları" ödül töreni; Y.T.Ü. 2010 Avrupa Kültür Başkenti Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Törene, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'nun yanı sıra; Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ve çok sayıda sanat, müzik, spor ve iş dünyasından isim katıldı.

MARKA PROJELERİ HAYATA GEÇİRDİK

32 ayrı kategoride yıldızın ödül aldığı gecede, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, 2014 yılında yaptığı başarılı çalışmalar ve eğitime verdiği desteklerden dolayı "Rektörlük Özel Ödülü"ne layık görüldü. Ödülünü Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek'in elinden alan Göksu, "Yıldız Teknik Üniversitesi ile Esenler Belediyesi arasında çok iyi bir iletişim var. Bu sayede Esenler sınırları içerisinde yer alan üniversitemiz ile, Anne Üniversitesi ve Çocuk Üniversitesi başta olmak üzere çok sayıda marka projeleri hayata geçirdik. Bizi bu ödüle layık gören herkese çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 2014'Ün Yıldızı 'GÖKSU' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement