210 Kiloluk İmam 5 Ayda 90 Kilo Verdi - Son Dakika
3. Sayfa

210 Kiloluk İmam 5 Ayda 90 Kilo Verdi

210 Kiloluk İmam 5 Ayda 90 Kilo Verdi

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, aşırı kiloları yüzünden görevini yapamaz hale gelen imam Yusuf Kaklık, 90 kilo vererek, 210 kilodan 120 kiloya indi.

05.05.2016 18:10  Güncelleme: 23:59

İskenderun'daki özel bir hastanede tedavi gören 33 yaşındaki Kaklık, fazla kilolarından tüp mide ameliyatıyla kurtuldu.

İMAMLIK GÖREVİNİ YAPAMAZ HALE GELDİ

Bariatrik (Obezite) ve Reflü Cerrahisi Uzmanı Genel Cerrah Op. Dr. Cavit Göktaş, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, "süper obezite" sınıfına giren hastanın, kilolarından dolayı mesleğini yapamaz hale geldiği ve toplumdan soyutlandığını kaydetti.

KİLOLARLA BİRLİKTE BİRÇOK HASTALIK BAŞ GÖSTERDİ

Aşırı kiloları nedeniyle hipertansiyon, uyku apnesi ve KOAH hastalıkları da bulunan hastanın tek çaresinin ameliyat olduğunu ifade eden Göktaş, şunları ifade etti:

5 AYDA 90 KİLO VERDİ

"Gerekli tetkiklerin ardından ameliyata aldık. Ameliyat sonrası süreçte de önerilerimize dikkat etti ve 5 ayda 90 kilo vererek, 120 kiloya geriledi. Ameliyat sonrası sağlık sorunları da sona erdi.

HEDEF 70 KİLO

Hedefimiz, Yusuf'un bir yılda 75 kiloya kadar düşmesi. Hastamız 5 ayda 90 kilo verdi, ancak herhangi bir sağlık sorunu yok."

GÖREVİNE GERİ DÖNDÜ

Yusuf Kaklık ise görevini yeniden yapabilmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika 3. Sayfa 210 Kiloluk İmam 5 Ayda 90 Kilo Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • x: bu adam imam niye kuran okuyarak külo vermemişte doktora ihtıyaç duymuşki kuranda nasıl zayıfladığını yazmıyormuydu sinir hastalarını imamlara götürüp cin alıyordular 1 25 Yanıtla
  • CİDA: İyi de bu haberin imamlıkla ne ilgisi var? ben bağlantı kuramadım da. "üniversite öğrencisi bengi su vefat etti" .."doktor murat palu trafik kazası geçirdi." yani öğretmen, doktor olması neyi değiştiriyor? mesleğiyle ne alakası var hiç anlamış değilim. işte bunlar hep ayrım. 6 4 Yanıtla
  • AAA: tsorttamı kılo vermıs 8 0 Yanıtla
  • Mehmet: Bence imam biraz fit olmalı bizim imamların çoğu camış gibi maşşallah 1 4 Yanıtla
  • serkan: arkadaşlar ön yargılı olmayın kimse eski kilosunda deyil gözünüzle görmeden iftira etmeyin belkide adamın sağlık sorunları var ondan aldı kiloyu şimdide doktor konturolü ile tedavi olup kilo vermiş 2 0 Yanıtla
  • doom: işid la bu tipe 1 0 Yanıtla
  • sekretermen: yayladağlı olduğunu niye saklıyon imam efendi 1 0 Yanıtla

Advertisement