22 Beykozlu Çift 14 Şubat'ta Evliliğe Adım Attı - Son Dakika
Yerel

22 Beykozlu Çift 14 Şubat'ta Evliliğe Adım Attı

Beykoz Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla nikah başvurusu yapan 22 çift için özel bir etkinlik düzenledi.

14.02.2015 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beykoz Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla nikah başvurusu yapan 22 çift için özel bir etkinlik düzenledi. Çiftlerin nikahını kıyan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, genç çiftlere tavsiyelerde bulundu.

Şubat ayında günde ortalama 3-4 çiftin nikahını kıyan Beykoz Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla yoğun taleple karşılaştı. 22 çift bu tarihte evlenmek için Beykoz Belediyesi Nikah Şefliği'ne başvurdu. Beykoz Belediyesi de onlar için özel kokteyl ve keman eşliğinde nikah töreni düzenledi.

Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, tek tek çiftlerin nikahlarını kıyarken, gençler için de önemli tavsiyelerde bulundu. Çiftlerin nikahını kıyan Başkan Çelikbilek, "Bugünü gençler özel bir gün olarak kabul etmiş biz de onların bu sıcak ilişkilerine katkıda bulunmak için belediyemiz böyle özel bir alan içerisinde nikahları kıyıyor. Bana da üç çiftin nikahını kıymak nasip oldu. Memnun oldum gençlerimizi hayata uğurlamak keyif veriyor. Ülkemizin en büyük zengini ailedir. Çünkü aile olmadan millet ve devlet olunmaz. Bu gerçeği düşünerek onları teşvik ediyoruz. Hatta yaz aylarında yeni evlenmek isteyenler için programlarımız var. En az 40-50 çiftin her türlü imkanlarını hazırlayarak evlendiriyoruz. Çünkü ailenin kurulmasına özellikle katkı yapmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

GENÇ ÇİFTLERE "SAYGILI OLUN" MESAJI

Yeni evlenen çiftlere öneri ve tavsiyelerde de bulunan Başkan Çelikbilek, "Her şeyden önce saygılı olmak lazım. Muhabbet dolu olmak lazım ve birbirini dinlemek lazım. Bunlar yılların getirdiği tecrübelerle söylenen sözlerdir. Bu sözler artık klasikleşti her şeyde kullanılır hale geldi. Halbuki bu sözlerin altında çok uzun yılların getirdiği bir birikim vardır. Karşılıklı anlayış içerisinde olmak gerekiyor, büyüklerle beraber iletişim içerisinde olmak gerekiyor. Eğer bunları nasihat olarak değerlendirirlerse eminim ki kendileri kazanır" ifadelerini kullandı.

BAŞKAN ÇELİKBİLEK 6 ÇOCUK TAVSİYESİNDE BULUNDU

Temsilen kıydığı üç çiftin de toplam 6 kardeş olması üzerine altı çocuk tavsiyesinde bulunan Başkan Çelikbilek şunları söyledi:

"Ülkemizin geleceği genç ve dinamik nüfusla mümkündür. Bunun için üç çocuk olur, altı çocuk olur. Gençlerimize iyi yetiştirebilecekleri kadar çocuk sahibi olmalarını istiyoruz. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin."

Keman eşliğinde nikahları kıyılan çiftler, evlilik cüzdanlarını alarak sevinçlerini aileleriyle paylaştı. Başkan Çelikbilek, tüm çiftlere isimleri yazılmış özel bir kalem, saat, gül ve evlilik rehberi hediye etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 22 Beykozlu Çift 14 Şubat'ta Evliliğe Adım Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement