24 Temmuz Basın Bayramı - Son Dakika
Yerel

24 Temmuz Basın Bayramı

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

23.07.2015 15:19

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Prof. Dr. Gönen, mesajında haber alma ve yayma özgürlüğü ile ifade özgürlüğünün en etkili aracı olan yazılı ve görsel basın organlarının, ülkede ve dünyada yaşanan gelişmeleri, doğru ve yansız bir şekilde kamuoyunun bilgisine sunduğunu dile getirdi.

Basın organlarının toplumu aydınlatmak, kamuoyu oluşturmak, eksiklikleri sorgulamak ve yanlışlıkları dile getirmek, kamu yararını gözeterek toplumsal bilinci güçlendirmek suretiyle toplumun haber alma ihtiyacını karşılamak gibi çok önemli görev ve sorumlulukları yerine getirdiğini dile getiren Prof. Dr. Gönen, şunları kaydetti:

"Yazılı ve görsel kanallar aracılığı ile bölgemizde ve tüm dünyada yaşanan gelişmeler hakkında her türlü bilgiye hızlı bir şekilde ulaşmamızı sağlayan, aynı zamanda milletimiz ve devletimiz arasında toplumsal değerlere saygılı, kişisel hak ve özgürlükleri gözeterek tarafsız bir anlayışla, sağlıklı bir iletişim ağı oluşturarak büyük bir fedakarlık ve özveri içerisinde çalışmalarını yürütmekte olan değerli basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı en içten duygularımla kutlarım."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 24 Temmuz Basın Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement