29. Uluslararası Tüketici Güvenliği Zirvesi Gerçekleşiyor - Son Dakika
Güncel

29. Uluslararası Tüketici Güvenliği Zirvesi Gerçekleşiyor

Lob’in Turkey Başkanı Fahri Ustaoğlu tarafından düzenlenen 29. Uluslararası Tüketici Güvenliği Zirvesi 25 Nisan 2016 tarihinde NATO 12. Genel Sekreteri ve Danimarka eski Başbakanı Anders Fogh Rasmussen’in katılımlarıyla The Edition Hotel’de gerçekleşiyor.

24.04.2016 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lob'in Turkey Başkanı Fahri Ustaoğlu tarafından düzenlenen 29. Uluslararası Tüketici Güvenliği Zirvesi 25 Nisan 2016 tarihinde NATO 12. Genel Sekreteri ve Danimarka eski Başbakanı Anders Fogh Rasmussen'in katılımlarıyla The Edition Hotel'de gerçekleşiyor.

Her yıl değişik konuları ele alan Tüketici Zirvesinde, bu yıl Güvenlik Konferansı ile coğrafyamızdaki ekonomik, siyasal ve sosyolojik stratejileri tartışılacak. İş, sanat, siyaset ve birçok akademisyenin katılacağı bu önemli konferansta Lob'in Turkey Başkanı Fahri Ustaoğlu'nun davetiyle ülkemize gelen Anders Fogh Rasmussen konuşmacı olarak gündeme dair konuları ele alacak ve coğrafyamızın ekonomik, siyasal, sosyolojik karakterleri doğrultusunda coğrafyamızdaki stratejik hamleleri ve görüşlerini belirtecek.

29. Uluslararası Tüketici Güvenliği Zirvesinde, tüketici kültürünün yaygınlaştırılması ve kalitenin yükseltilmesi için çalışma yapan markalar, hem yaşanmış başarı öykülerini paylaşacak, hem kamuoyu nezdinde tanıtılmasına destek verecek. Ulusal ve uluslararası işletme temsilcilerinin, birbirleriyle tanışma, kaynaşma, imkanının oluşacağı bu zirve yeni iş birlikteliklerine de vesile olacaktır. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 29. Uluslararası Tüketici Güvenliği Zirvesi Gerçekleşiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement