3 Adım Müziğin yeni keşfi; FATİH ABANOZ - Son Dakika
Güncel

3 Adım Müziğin yeni keşfi; FATİH ABANOZ

Fatih Abanoz, "Pul Koleksiyonu" adını taşıyan ilk teklisi ile 3 Adım Müzik etiketiyle tüm dijital müzik platformlarında satışa çıktı.

31.05.2016 14:18

Uzun yıllardır müzikle uğraşan ve özellikle İstanbul dışında verdiği konserlerle kendisine ait bir dinleyici kitlesi oluşan

Söz ve müziği Murat Kalkan'a, düzenlemesi Barış Özesener'e ait "Pul Koleksiyonu" şarkısının klibi Hasan Kuyucu yönetmenliğinde Atina'da çekildi. Klip Atina'nın eşsiz görüntüleri ve yaz renkleriyle Youtube'da ve müzik kanallarında dikkat çekmeye devam ediyor.

Fatih Abanoz, albüm kapak tasarımında vizyona giren birçok film & TV dizisinin afiş ve tasarımını yapan Daire Creative ile yola çıktı. Fotoğrafları Gökhan Çırak çekerken, tasarımı "Delibal", "Muhteşem Yüzyıl", "Şeytan Tüyü", "Ali Baba ve 7 Cüceler" ve "Kardeşim Benim" filmlerinin de iletişim tasarımlarıyla adından söz ettiren Arda Aktaş tarafından yapıldı.

Abanoz, Pul Koleksiyonu şarkısında günümüz erkek ve kadınlarının bazen değişebilen rollerini esprili bir dille anlatıyor: "Sanıldığının aksine, erkekler de bir kadında fiziksel özelliklerden çok ruh güzelliği arıyor. Hatta kadınlardan daha fazla bu özelliklere bakan hemcinslerim giderek artıyor… Erkeklerin, geçmişte eve davet için Pul Koleksiyonu'nu gösterme klişesini esprili bir dille kullanarak, aslında niyeti bu olmayan çok sayıda hemcinsim olduğunu hatırlatmaya çalıştık… Kadınları ve erkekleri önce aşkı bulmaya davet ediyorum. Birbirimize güvenmeyi yeniden öğrenmeliyiz." diyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 3 Adım Müziğin yeni keşfi; FATİH ABANOZ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement