3 Dakikada Lazio Nakavt - Son Dakika
Spor

3 Dakikada Lazio Nakavt

3 Dakikada Lazio Nakavt

İtalya 1. Ligi Serie A'nın 23. hafta mücadelesinde Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Lazio, sahasında lider Napoli'yi ağırladı.

04.02.2016 13:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İtalya 1. Ligi Serie A'nın 23. hafta mücadelesinde Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Lazio, sahasında lider Napoli'yi ağırladı.

Roma Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Napoli 2-0 kazanarak liderliğini sürdürdü.

Karşılaşmada Napoli'ye galibiyeti getiren golleri 24. dakikada Gonzalo Higuain ve ve 27. dakikada Jose Callejon kaydetti. Mücadelenin 67. dakikasında Laziolu taraftarlar, Napolili Kalidou Koulibaly'e ırkçı ve ayrımcı tezahüratlar yaptığı gerekçesiyle hakem Irrati oyunu bir süre durdurdu. Saha komserine giderek statta anons yaptıran Irrati, bir süre bekledikten sonra oyunu kaldığı yerden devam ettirdi.

Öte yandan mücadeleyi tribünden Galatasaray teknik direktörü Mustafa Denizli'nin de takip ettiği görüldü. Denizli'nin UEFA Avrupa Ligi son 32 turundaki rakiplerini dikkatle izlediği gözlerden kaçmadı.

Bu sonucun ardından Napoli puanını 53'e yükselterek Juventus'un önünde liderliğini sürdürdü ve 6 maçlık galibiyet serisini devam ettirmiş oldu. Lazio ise 32 puanda kaldı.

İtalya'da günün oynanan diğer maçları ve alınan sonuçlar ise şu şekilde:

Frosinone 1-0 Bologna

Empoli 1-1 Udinese

Fiorentina 2-1 Carpi

Inter 1-0 Chievo

Juventus 1-0 Genoa

Palermo 0-2 Milan

Sampdoria 2-2 Torino

Verona 2-1 Atalanta

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor 3 Dakikada Lazio Nakavt - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement