3 Kişilik Aile Trafik Canavarına Kurban Gitti - Son Dakika
Güncel

3 Kişilik Aile Trafik Canavarına Kurban Gitti

3 Kişilik Aile Trafik Canavarına Kurban Gitti

Edirne'de kamyonetle çarpışan Fikret Önder'in kullandığı araç 3 kişiye mezar oldu. Araçtaki 19 yaşındaki kızlardan birinin cesedi arka camdan yola fırladı.

04.06.2016 15:35  Güncelleme: 16:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde kamyonetin çarptığı otomobilin sürücüsü 55 yaşındaki Fikret Önder ile araçta bulunan aynı yaştaki eşi Rabia ve kızları 14 yaşındaki Ezgi hayatlarını kaybetti. Kamyonette bulunan 3 kişi de yaralandı.

ARKA CAMDAN YOLA FIRLADI

Olay, saat 12.15 sıralarında, Keşan- İpsala Karayolu Beyendik Kavşağı'nda meydana geldi. İddiaya göre, Keşan'dan İpsala yönüne giden 19 yaşındaki Emre Zorlu yönetimindeki 22 RN 653 plakalı kamyonet, Beyendik Kavşağı'na geldiği sırada Keşan yönüne dönmek isteyen Fikret Önder'in kullandığı 34 FIK 87 plakalı otomobile çarptı.


Kazada, otomobilde bulunan Ezgi Önder aracın arka camından yola fırlayarak olay yerinde hayatını kaybederken, babası Fikret Önder ve annesi Rabia Önder ile kamyonette yolcu olarak bulunan 15 yaşındaki Ömer Çelik, 17 yaşındaki Özay Göksü ve aynı yaştaki Cihat Demir yaralandı.


ANNE VE OĞLU DA KURTARILAMADI

Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumları ağır olan Fikret ve eşi Rabia Önder, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.


Fikret ve Rabia Önder'in cesetleri, otopsi için hastane morguna konuldu. Olay yerinde hayatını kaybeden Ezgi Önder'in cesedi ise nöbetçi savcı ve jandarmanın incelemesinin ardından Keşan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.


KAMYONET SÜRÜCÜSÜ GÖZALTINDA

Kamyonet sürücüsü Emre Zorlu jandarma tarafından gözaltına alındı. Fikret Önder'in İstanbul'un Silivri İlçesi'nde bir sitede güvenlik görevlisi olarak çalıştığı, kızı Ezgi Önder'in ise geçtiğimiz hafta ortaokuldan mezun olduğu ve ailenin memleketleri İpsala İlçesi'ne bağlı Sultanköy'e gittikleri öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.





Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 3 Kişilik Aile Trafik Canavarına Kurban Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • csr: CUBBELI AHMET HOCANIN OZ KARDESINE BI BAKIN YASADIGI HAYATA ONDAN SONRA ZATEN MILELTI DIN UZERINDEN KULLANDIIGNI ANLARSINIZ instgrmda yazin BKRKARA bu cubbelinin ozkardesi bakin sok olacaksiniz 6 4 Yanıtla
    arif: konu ile ne alakası var mal degnegı sen once taharet almayı ogren 5 3
  • hakan: her önüne gelene saçma sapan sınavlarla ehliyet verirsen böyle olur ...öncelikle araç sürmesi öğretilmeli şöforlük öğretilmeli yani dersler en son olmalı..al işte ehliyet sınavındaki sorular kurtardımı bu kazayıda ama şöforluk öğretilseydi belki olmazdı..allah rahmet eylesin 8 1 Yanıtla
  • İ-4: Allah rahmet eylesin . 5 1 Yanıtla
  • .......: TAKIN ŞU EMNİYET KEMERLERİNİ EY TÜRK MİLLETİ ALLAH RAHMET ETSİN BAKIN DURUMA ARAÇ AZ HASARLI BÜTÜNLÜĞÜ YERİNDE AMA İNSANLAR YOLA FIRLIYOR 5 0 Yanıtla
  • Levent: Beğendik kavşağı tam bir mühendis hatasıdır begendikten gelirken kendini bir anda ana yolda buluyorsun ki bilmeyenler için bu durum çok daha kötü. Ben orda oturuyorum ve her gün aynı kavşaktan çıkıyorum. Minibüs çok suratliymis çünkü araç kavşaktan çok ilerde ve ağır hasarliydi. O kavsak daha fazla ölüm yaşanmadan tekrar düzenlenmelidir. Ölenlere Allah rahmet eylesin adı ustunde kaza ancak bana göre en büyük suçlu kavşağı yapandir Vuran kişinin zaten önümüzdeki on yılı vicdanına vereceği hesapla kararacaktir 2 0 Yanıtla

Advertisement