32 Gb'lık İphone 6 ve İphone 6 Plus Ortaya Çıktı!? - Son Dakika
Teknoloji

32 Gb'lık İphone 6 ve İphone 6 Plus Ortaya Çıktı!?

32 Gb\'lık İphone 6 ve İphone 6 Plus Ortaya Çıktı!?

Apple'ın 32 GB'lık iPhone modelleri Çin'deki mağazalarda var. Peki bu 32 GB'lık model tam olarak nedir?

27.10.2014 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Hasan Uğur Nayır - -

Çoğunuzun bildiği gibi bu yıl Apple yeni iPhone ve iPad'lerde depolama alanını tekrardan yapılandırdı. Şirket 32 GB seçeneğini atladı ve yeni modellerde 16, 64 ve 128 GB depolama seçeneği sundu.


Modeller arasındaki fiyat farkı (Kontrat dışı) 100 dolar ancak 32 GB'la birlikte belirlenen fiyatlar arasında biraz oynama olabilir. Şimdiye kadar 32 GB'lık modelin esamesi bile okunmamıştı. İşler değişmiş durumda. Çin'de bir perakende mağazasında 32 GB'lık iPhone 6 Plus ortaya çıktı. Yayınlanan bir görsel var (32 GB olsa 28-29 GB yazardı). Hikayenin devamında farklı detaylar var. Birlikte bakalım.


Sadece belirli kanallar


Cnbeta sitesinin bildirdiğine göre (Kaynak Weibo) 32 GB'lık iPhone 6 Plus sadece Çin'de değil, demo olarak başka yerlerde de bulunuyor. Fakat burada farklı bir durum daha var. Potansiyel müşteriler sözde "Bazı kanallar aracılığıyla" az sayıda olan modeli satın alabiliyor. Bu durumda Apple'ın onayı olup olmadığı belli değil. Eğer bu durumun gerçek olduğunu varsayarsak kafada çok sayıda soru işareti oluşuyor.



Kaynak ayrıca bazı mağazalarda 32 GB'lık iPhone 6 ve iPad Air 2 modellerinin olduğunu vurguluyor. Aynı iPhone 6 Plus gibi 32 GB'lık iPhone 6'nın ve iPad Air 2'nin aynı belirtilmemiş kanallar aracılığıyla satıldığını ileri sürüyor.


Bu olaylar oldukça garip. Belki de Apple 32 GB'lık seri üretti ve sonra karar değiştirdi. Bu modeller öyle ortaya çıkmış olabilir. Belki de sadece mağazalarda kullanmak üzere belirli sayıda üretilmiş olabilir. Görünen şu anda Çin'deki mağazalarda 32 GB'lık modellerin demo birimler olarak kullanıldığı ve gizli bir yolla satıldığı.


32 GB'lık modelin şu anda satılmaması konusunda ne düşünüyorsunuz? Sizce daha sonra 32 GB'lık iOS cihazlar çıkabilir mi? Düşüncelerinizi bizimle paylaşın.


Güncelleme: Son gelen bilgilere göre 32 GB'lık bu modeller özel olarak bölümlenmiş 64 GB modeller. Apple bunu neden yaptı? Demo olduklarından veya belki de daha kolay fabrika ayarlarına geri yüklemek için olabilir. Bu arada fotoğraftakinin gerçek 32 GB olmadığı son bilgiyle tekrardan teyit ediliyor.








Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji 32 Gb'lık İphone 6 ve İphone 6 Plus Ortaya Çıktı!? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement