44 Malatyaspor Yeni Teknik Heyetiyle Çıkış Arıyor - Son Dakika
Yerel

44 Malatyaspor Yeni Teknik Heyetiyle Çıkış Arıyor

44 Malatyaspor Yeni Teknik Heyetiyle Çıkış Arıyor

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından 44 Malatyaspor’un teknik sorumlusu Muharrem Zeyno göreve geldiğinde futbolcular üzerinde bir kırgınlık bulunduğunu, yavaş yavaş o kırgınlığın atılmaya başlandığını söyledi.

03.03.2016 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından 44 Malatyaspor'un teknik sorumlusu Muharrem Zeyno göreve geldiğinde futbolcular üzerinde bir kırgınlık bulunduğunu, yavaş yavaş o kırgınlığın atılmaya başlandığını söyledi.

Hafta sonu deplasmanda oynayacağı Tunceli Ovacık maçı hazırlıklarını sürdüren 44 Malatyaspor'da bütün planlar galibiyet üzerine yapılırken, takımın teknik sorumlusu Muharrem Zeyno İHA muhabirine açıklamalarda bulundu. Futbolcularını bu haftaki maça motive etmeye çalıştığını kaydeden Zeyno, "Futbolcularımda biraz kırgınlık vardı. Geçen hafta alınan 5-1'lik mağlubiyet bir kırgınlık oluşturmuş. Ancak yavaş yavaş atmaya başladık o kırgınlığı. Tabi kolay değil. Önümüzde maça kısa bir süre var. Biliyorsunuz maçımız cumartesi günü. İnşallah Tunceli Ovacık maçına en iyi şekilde hazırlanacağız. Ama inanın buradaki çocuklar çok yetenekli. Evet bir çöküş olmuş, kabul ediyorum. Futbolda bu tür şeyler olabiliyor. Örneğin bir Karşıyaka. Çok iyi transferler yaptılar. Ama en alttalar. Bunun başkada örnekleri vardır. İnanın samimiyetimle söylüyorum. Bizim için ligden düşme gibi bir olay yok. Bu hafta karşılaşacağımız Ovacık takımının galibiyeti yok ve puanı bulunmuyor. Ama bu tür takımlar daha tehlikelidir. Biz tabi ki önlemlerimizi alacağız" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 44 Malatyaspor Yeni Teknik Heyetiyle Çıkış Arıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement