44. Proje Yarışması Yapıldı - Son Dakika
Güncel

44. Proje Yarışması Yapıldı

44. Proje Yarışması Yapıldı

Türkiye genelinde TÜBİTAK tarafından Orta Öğretim Öğrencilerine yönelik 44. Proje yarışması 12 ayrı bölgede yapılmıştır.

05.03.2013 09:07

Okulumuzun da bulunduğu TÜBİTAK Erzurum Bölge proje yarışmasına Özel Kopuzlar Şahika Lisesi ve Şahika Fen Lisesi öğrencileri 21 proje ile katılmıştır.

Erzurum bölgesi TÜBİTAK proje jürisinin değerlendirmeleri neticesinde 112 proje 1. Aşamayı geçmiştir. 1.Aşamayı geçen projeler Erzurum'da 26-28 Mart 2013 tarihleri arasında Atatürk Üniversitesi Teknokent Sürekli Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezinde sergilenecektir.

Erzurum'da 29 Mart 2013 tarihinde yapılacak değerlendirme ve ödül töreniyle alanında ilk üçe giren projeler daha sonra TÜBİTAK Erzurum Bölgesi'ni temsilen Ankara'da yarışacaktır.

Okulumuz biyoloji,fizik,kimya,bilgisayar,coğrafya ve psikoloji branşlarından 7 proje 1. aşamayı geçerek yarışmaya hak kazanmıştır.Okulumuz Erzurum'a en çok projesi çağrılan iki okuldan biri olma başarısını göstermiştir.

Okul Müdürü İlhami Dülgeroğlu " proje çalışmalarında emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi gönülden kutlar başarılarının devamını dilerim" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 44. Proje Yarışması Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement