49. Tsyd Ankara Şubesi Dörtlü Futbol Turnuvası Kuraları Çekildi - Son Dakika
Spor

49. Tsyd Ankara Şubesi Dörtlü Futbol Turnuvası Kuraları Çekildi

49. Tsyd Ankara Şubesi Dörtlü Futbol Turnuvası Kuraları Çekildi

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi’nin geleneksel dörtlü futbol turnuvasının kura çekimi gerçekleştirildi.

30.07.2015 12:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi'nin geleneksel dörtlü futbol turnuvasının kura çekimi gerçekleştirildi.

TSYD Ankara Şubesi'nin 49'uncusunu düzenlediği dörtlü futbol turnuvasının kura çekimleri gerçekleştirildi. Kura çekimine TSYD Ankara Şubesi yöneticilerinin yanı sıra Gençlerbirliği Kulübü Temsilcisi Arif Ölmez, Eskişehirspor Kulübü Temsilcisi Bilge Kosbatur, Mersin İdmanyurdu Spor Kulübü Temsilcisi Hikmet Kaya ve Osmanlıspor Kulübü Temsilcisi Nurullah Başer katıldı. 7-9 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan turnuvanın kura çekimleri TSYD Ankara Şubesi lokalinde belirlendi. Gençlerbirliği, Eskişehirspor, Osmanlıspor ve Mersin İdmanyurdu takımlarının katılacağı turnuvanın ilk karşılaşması Mersin İdmanyurdu ile Gençlerbirliği arasında olacak ve karşılaşma 7 Ağustos tarihinde saat 18.00'da başlayacak. Ardından ise aynı gün Osmanlıspor ile Eskişehirspor saat 20.00'da mücadele edecek. 8 Ağustos saat 18.00'da ise 3'üncülük maçı ve aynı gün saat 20.00'da 1'incilik maçı yapılacak. Karşılaşmalar 19 Mayıs Stadında yapılacak ve TRT Spor mücadeleleri naklen yayınlayacak.

Karşılaşmalarda takımlar kaleci dahil en fazla 6 oyuncu değiştirebilecek. Karşılaşmaların normal süresi berabere bittiği takdirde sonuç uzatmasız seri penaltı atışlarıyla belirlenecek. Turnuva maçının bilet fiyatları ise maraton ve kapalı tribün 10 TL olarak belirlendi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor 49. Tsyd Ankara Şubesi Dörtlü Futbol Turnuvası Kuraları Çekildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement