6.uluslararası Malatya Film Festivali İçin Görüşler Alınıyor - Son Dakika
Yerel

6.uluslararası Malatya Film Festivali İçin Görüşler Alınıyor

6.uluslararası Malatya Film Festivali İçin Görüşler Alınıyor

Bu yıl 6’ncısı düzenlenecek olan Malatya Uluslararası Film Festivali öncesinde Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti’ni ziyaret eden Vali Yardımcısı Ömer Dağdeviren çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

27.01.2015 17:56

Bu yıl 6'ncısı düzenlenecek olan Malatya Uluslararası Film Festivali öncesinde Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti'ni ziyaret eden Vali Yardımcısı Ömer Dağdeviren çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti'ni ziyaret eden Malatya Vali Yardımcısı Ömer Dağdeviren Cemiyet Başkan Yardımcısı Duran Özkan ve yönetim Kurulu üyeleri ile bir süre görüştü. Önümüzdeki Kasım ayında yapılması düşünülen Film Festivali ile ilgili görüş alışverişinde bulunan Vali Yardımcısı Ömer Dağdeviren geride kalan 5'inci Uluslar arası Malatya Film Festivali'ni gerçekleştirdiklerini söyledi. Bir hafta boyunca ünlü sinema oyuncularını Malatya'da ağırladıklarını ve sinema konuları Malatya'nın gündemine taşıdıklarını söyledi.

Festivalin her gün geçtikçe festivaller arasında önemli bir noktaya taşındığını ifade eden Değdeviren, düzenledikleri festivallerde yerel meydanında büyük önem taşıdığını belirtti. Bundan sonraki film festivallerinde yerel medya ile ilişkileri daha iyi nasıl kuvvetlendirebileceklerini konusunda fikir alışverişlerinde bulunmaya başladıklarını ifade eden Dağdeviren, amaçlarının Film Festivalinin çıtasını her yıl daha yükseklere taşımak olduğunu dile getirdi.

Ziyaret sırasında bir basın mensubunun, Festivalde ulusal basınına reklam verildiği yerel basına ise destek sağlanmadığını sorması üzerine konuşan Vali Yardımcısı Dağdeviren, bütçelerinin belli olduğunu ve festival için ulusal medyaya hiçbir şekilde reklam ödemesi yapılmadığı söyledi. Daha önceleri Turguaz Medya Grubunun sponsorları olduklarını ancak bu yıl anlaşma sağlanamadığı için de medya sponsoru olmadığını belirten Dağdeviren, bu konunun da tamamen yanlış anlaşılmadan kaynaklanabileceğini söyledi.

Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti Başkan vekili Duran Özkan da, ziyaretinden dolayı Dağdeviren'e teşekkür ederek, Film Festivalinin düzenlenmesi konusunda gazeteciler olarak desteklerini sunmaya devam edeceklerini söyledi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 6.uluslararası Malatya Film Festivali İçin Görüşler Alınıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement