7. Uluslararası Marsyas Kültür, Sanat ve Müzik Festivali Sona Erdi - Son Dakika
Kültür Sanat

7. Uluslararası Marsyas Kültür, Sanat ve Müzik Festivali Sona Erdi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : 7. Uluslararası Marsyas Kültür, Sanat ve Müzik Festivali Kültür, Sanat ve Müzik Festivali'nden detaylar 7. Uluslararası Marsyas Kültür, Sanat ve Müzik Festivali sona erdi Dinar Belediyesi ve Afyon Kocatepe Üniversitesi tarafından Dinar'da düzenlenen festival kapanış programıyla sona erdi Dinar Belediyesi ve Afyon Kocatepe Üniversitesi tarafından Dinar'da düzenlenen 7. Uluslararası Marsyas Kültür, Sanat ve Müzik Festivali kapanış programıyla sona erdi.

06.06.2016 17:24

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

7. Uluslararası Marsyas Kültür, Sanat ve Müzik Festivali

Kültür, Sanat ve Müzik Festivali'nden detaylar 7. Uluslararası Marsyas Kültür, Sanat ve Müzik Festivali sona erdi

Dinar Belediyesi ve Afyon Kocatepe Üniversitesi tarafından Dinar'da düzenlenen festival kapanış programıyla sona erdi

Dinar Belediyesi ve Afyon Kocatepe Üniversitesi tarafından Dinar'da düzenlenen 7. Uluslararası Marsyas Kültür, Sanat ve Müzik Festivali kapanış programıyla sona erdi.

1-5 Haziran 2016 tarihleri arasında gerçekleşen sempozyum, panel, resim, seramik ve fotoğraf sergilerinin açılışlarının yapıldığı, Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği konserlerinin verildiği festival, IYAŞ sinema salonunda plaket ve ödül töreni ile sona erdi.

Ödül töreni sonrasında kapanış konuşması gerçekleştiren Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, 7.'sini düzenledikleri Uluslararası Marsyas Kültür, Sanat ve Müzik Festivali'nin 5 gün süreyle dolu dolu geçtiğini, kültür etkinliklerini ve sanatı seven insanların bu festivalde bir araya geldiğini belirtti.

Dinar Belediyesi ile Afyon Kocatepe Üniversitesi iş birliği içinde düzenlenen festivalin ilçeye çok şeyler kattığını ifade eden Acar, şunları söyledi:

"Düzenlenen festival aynı zamanda halkla bilimin iletişimi, sanatın geniş kitlelere ulaşabilmesi, somut olan ve olmayan kültürel mirasların korunması, sanatın ekonomik, kültürel, bireysel, toplumsal ve eğitimsel işlevlerinin hayata geçirilmesi bakımlarından önem taşımaktadır. Bu bağlamda çok güzel sempozyumlar, paneller ve konserler düzenlendi. Ben emeği geçen tüm dostlarımı kutluyorum. Bizlere çok büyük destek veren Afyon Kocatepe Üniversitesi Konservatuvar Bölümü hocalarımıza, öğrencilerimize, belediye çalışanlarıma, Dinar halkıma ve tüm jüri heyetine sonsuz teşekkürlerimi sunarım."

Uluslararası festivalin kapanışı ise Suçıkan Park'ta Türk Halk Müziği Solo Konseri ile yapıldı.

7. Uluslararası Marsyas Kültür, Sanat ve Müzik Festivali Sona Erdi
Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat 7. Uluslararası Marsyas Kültür, Sanat ve Müzik Festivali Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement