7 Yaşında Kan Kanserini Yenip Hayata Tutundu - Son Dakika
Güncel

7 Yaşında Kan Kanserini Yenip Hayata Tutundu

7 Yaşında Kan Kanserini Yenip Hayata Tutundu

Samsun'da kan kanseri teşhisi ile tedavi gören 7 yaşındaki Emre Kılıç, sağlığına kavuştu.

09.02.2015 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da kan kanseri teşhisi ile tedavi gören 7 yaşındaki Emre Kılıç, sağlığına kavuştu. Hastane personeli de yeniden hayata tutunan küçük çocuğa sürpriz bir parti düzenledi.

Samsun'da yaşayan Emre Kılıç'a 3 yıl önce kan kanseri teşhisi konuldu. Medical Park Samsun Hastanesi Çocuk Hematoloji Bölümü'nde tedavi altına alınan Kılıç, ailesinin desteği ve doktorların çabası ile sağlığına kavuştu. Oğlunun tedavisi konusunda çok hassas davrandıklarını söyleyen anne Esra ve baba Erkan Kılıç, çocuklarının yeniden sağlığına kavuşmasının mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Medical Park Samsun Hastanesi Çocuk Kemik İliği Nakil Ünitesi Direktörü, Çocuk Hematoloji Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Emel Özyürek de tedavi süreciyle ilgili şunları anlattı:

"Çocukluk çağı lösemilerinde, son yıllarda tedavi başarıları yükseliyor, burada önemli olan hekim- hasta ve ailenin sürekli iletişim halinde olmaları, tedaviye hastanın ve ailesinin uyumu ile ilaçların düzenli kullanılmasının sağlanmasıdır. Sonuç olarak hastamızı, sağlıklı bir çocuk olarak ailesine teslim ediyoruz. Uzun tedavi süreçlerinde aileyi mutlaka sosyal anlamda desteklemek gerekiyor. Derneğimiz Lösam ve bölgede hizmet veren diğer kuruluş Lösev bu destekleri yerine getiriyorlar" diye konuştu.

Medical Park Samsun Hastanesi Başhekimi Dr. Mustafa Şen ise tedavinin sağlıkla sonuçlanması nedeni ile küçük bir parti düzenlediklerini ifade ederek, "Hastane olarak Lösemi Hastalığı olan çocuklarımıza hizmet vermekten ve onları mutlu görmekten büyük sevinç duymaktayız" dedi.

Yeniden sağlığına kavuşan ve taburcu edilen Emre Kılıç için hastane yönetimi sürpriz bir parti düzenledi. Pasta keserek küçük çocuğa moral veren doktorlar ve hastane çalışanları birlikte güzel bir gün geçirdi. - Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 7 Yaşında Kan Kanserini Yenip Hayata Tutundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement