#8216;aptal Mısın?' Oyunu Büyük İlgi Gördü! - Son Dakika
Teknoloji

#8216;aptal Mısın?' Oyunu Büyük İlgi Gördü!

Türk yazılımcıların geliştirdiği uygulamalar ve oyunlar teknoloji devlerini etkilemeye başladı ülkemizde yazılımın bu kadar hızlı olarak büyümesi sevindirici bir durum.

23.07.2014 21:04

Türk yazılımcıların geliştirdiği uygulamalar ve oyunlar teknoloji devlerini etkilemeye başladı ülkemizde yazılımın bu kadar hızlı olarak büyümesi sevindirici bir durum. Yerli yazılım şirketi olan Arox Bilişim'in geliştirdiği 'Aptal mısın' adındaki oyun dünya üzerinde bir çok ülkeden büyük destek gördü ve bu durum, Apple'ı harekete geçirdi.

'Aptal mısın' uygulama Apple mağazalarında ilk 15 günde 1 milyondan fazla indirilmesinden sonra Apple App Store'un Orta Doğu Müdürü Youssef Seffar, Arox Bilişim'e telefon açtı. Telefon açılmasının üzerine bu kadar hızlı büyüyen bir oyunla ilgili olarak öneriler veren ve şirketin yöneticileriyle konuşan Seffar, oyunun farklı dillere çevrilmesini önerdi (Fazla indirme mantıklı olarak bakıldığında Apple tarafından da büyük önem taşıyor. ).  Arox'un kurucu ortağı Sait Öksüz, oyunun kısa sürede popüler olduğunu söyleyerek, "Oyun üzerinde yaklaşık 6 ay çalıştık. Tüm ayrıntıları ince eleyip sık dokuduk. Bu da oyunun hızla popüler olmasını sağladı" dedi.

Kaynak: TeknoApsis.com

Son Dakika Teknoloji #8216;aptal Mısın?' Oyunu Büyük İlgi Gördü! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement