Genç Adam, 83 Çocuğa Cinsel Tacizden Yargılanıyor! - Son Dakika
Dünya

Genç Adam, 83 Çocuğa Cinsel Tacizden Yargılanıyor!

Genç Adam, 83 Çocuğa Cinsel Tacizden Yargılanıyor!

İsveç'te, 22 yaşındaki genç 83 çocuğa internet üzerinden cinsel taciz ve istismarda bulunmaktan yargılanıyor. Dava, ülke tarihinin en büyük cinsel taciz davası olarak görülüyor.

14.01.2016 11:51  Güncelleme: 13:10

İsveç'te 83 çocuğa internet üzerinden cinsel taciz ve istismarda bulunmak suçlaması ile 22 yaşındaki İsveçli hakkında açılan dava bugün başladı. Stockholm'ün Attunda yerel mahkemesinde başlayan, İsveç Adalet tarihinin en büyük cinsel taciz davası olarak nitelenen davanın duruşmaları sırasında, ülkenin her tarafına dağılan diğer 14 yerel mahkeme ile video bağlantıları kurularak taciz kurbanlarının ifadeleri alınacak.

KURBANLARINI INSTAGRAM'DAN BULUYORMUŞ

Savcılık iddianamesinde 22 yaşındaki sanığın cinsel taciz, cinsel istismar, tecavüz ve bu suçlara teşebbüs suçlarından yargılanması talep ediliyor. Sanığın kurbanı çocukları internet uygulaması Instagram üzerinden bulduğu ve başka bir internet uygulaması üzerinden sohbet ederek çocukları çeşitli cinsel davranışlara teşvik ettiği ya da zorladığı iddia edildi.

SAVCI TECAVÜZ SUÇUNUN KABUL EDİLMESİNİ İSTİYOR

Dava savcısı mahkemeden sanığa yüklenen suçlardan bir tanesinin tecavüz suçu olarak kabul edilip bu suça göre de cezalandırılmasını istedi. Sözü edilen olayda sanık 5 yaşındaki bir çocuğu 11 yaşındaki bir başka çocuğa cinsel uygulamalar yaptırmakla suçlanıyor. Bu olayın tecavüz suçu olarak kabul edilmesini mahkemeden talep eden dava savcısı Tomas Mattsson bu olayda suçlamayı bir adım daha ileri taşımak istediğini söyledi. Sanığın üzerine atılan suçu "uzaktan" işlemiş olduğu göz önüne alındığında mahkemenin tecavüz suçlamasına katılıp katılmayacağı adli çevrelerde merakla bekleniyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya Genç Adam, 83 Çocuğa Cinsel Tacizden Yargılanıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • digorlu: normal bişe 1 69 Yanıtla
  • sadece başlığı okudum: Çocuklarda da kabahat vardır 0 36 Yanıtla
  • MUSTAFA ÇETİN SİVAS: 5 YAŞINDAKİ 11 YAŞINDA Kİ ÇOCUKTA NASIL SUÇ OLABİLİR GERİZEKALILAR 12 3 Yanıtla
  • amedli: ya nasil cocukta kabaahat var salak misin nesin ya kucucuk cocukta ne kabahat var allah belasini versin onunda onu savunaninda 14 0 Yanıtla
  • ANTİ AKP: MEMLEKETTE HER YENİ BİR GÜNÜN YENİ BİR BAŞLANGICINDA TÜRLÜ TÜRLÜ ÇEŞİT ÇEŞİT FARKLI FARKLI AKIL ALMAZ SENARYOLAR ÜRETEREK MİLLETİN AKLINI FİKRİNİ ZİKRİNİ ZEKASINI DÜŞÜNCESİNİ HAYALLERİNİ VE RUHUNU FARKLI YÖNDE FARKLI ŞEKİLLER İLE ETKİ ALTINA ALMAK SURETİYLE VATAN SATHINDA İSTEDİKLERİ GİBİ AT OYNATARAK HÜKÜM SÜRMEKTEDİRLER RANTİYECİ SİYONİSTLERE BİAT EDEREK İLLUMİNATİ YÖNETİM SİSTEMİNE HİZMET EDEREK BÜYÜK ORTADOĞU BÜYÜK İSRAİL PROJESİNİ HAYATA GEÇİRMEK ADINA YERALTI KAYNAKLARINI YÖNETMEK ADINA... 1 2 Yanıtla

Advertisement