AB Günü Dolayısıyla Yapılan Yarışmanın Sonucu Belli Oldu - Son Dakika
Yerel

AB Günü Dolayısıyla Yapılan Yarışmanın Sonucu Belli Oldu

AB Günü Dolayısıyla Yapılan Yarışmanın Sonucu Belli Oldu

Gökçebey Kaymakamlığı Avrupa Birliği (AB) ve Dış İlişkiler Proje Koordinasyon Bürosu ile Gökçebey Anaokulu öğretmenlerinden oluşan grubun “Gökçebey AB’ye Hazırlanıyor” projesi kapsamında düzenlenen temalı resim yarışmasının sonucu belli oldu.

26.05.2014 16:05

Gökçebey Kaymakamlığı Avrupa Birliği (AB) ve Dış İlişkiler Proje Koordinasyon Bürosu ile Gökçebey Anaokulu öğretmenlerinden oluşan grubun "Gökçebey AB'ye Hazırlanıyor" projesi kapsamında düzenlenen temalı resim yarışmasının sonucu belli oldu.

Gökçebey Gençlik Proje Grubunun TR-12-E784-2013-R3 Proje numarasına sahip Avrupa Birliği Türk Ulusal Ajansı Gençlik Programı Alt-Eylem 1.2.Gençlik Girişimine sundukları "Gökçebey AB'ye Hazırlanıyor" projesinin faaliyetleri kapsamında 9 Mayıs AB Günü olması dolayısıyla Avrupa Birliği temalı öğrencilere yönelik ödüllü Resim Yarışmasını Gökçebey Ortaokulu öğrencilerinden Burak Saygı kazandı. Kaymakamlık makamında gerçekleşen ödül töreninde konuşma yapan İlçe Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, "Gökçebey AB'ye Hazırlanıyor" konulu resim yarışmasında dereceye girerek hem bizleri hem de aileleriniz mutlu ettiniz. Sizleri ve öğretmenlerinizi bir kez daha tebrik ederken, başarılarınızın artarak devam etmesini temenni ederim" dedi.

Konuşmaların ardından, Kaymakam Hamitoğlu tarafından resim yarışmasında birinci olan Burak Saygı'ya çeşitli hediyeler takdim edildi. Düzenlenen ödül törenine, Kaymakam Bülent Hamitoğlu, Gökçebey Anaokulu Müdürü Sinem Başıaçık ve öğrenciler katıldı. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AB Günü Dolayısıyla Yapılan Yarışmanın Sonucu Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement