ABD'li Kadın Evine Giren Hırsızlara Ateş Etti - Son Dakika
Dünya

ABD'li Kadın Evine Giren Hırsızlara Ateş Etti

Amerika'da bir kadın, evine gece yarısı soygun için giren soygunculara tabanca ile ateş etti. Soygunculardan biri kan kaybından öldü, diğer ikisini bulmak için çalışma başlatıldı.

23.09.2016 16:21  Güncelleme: 16:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amerika'da bir kadın evine gece yarısı soygun için giren silahlı soygunculara eline aldığı tabanca ile ateş etti. Soygunculardan biri evden kaçtığı sırada aşırı kanamadan dolayı hayatını kaybederken, polis diğer iki hırsızın yakalanması için evin güvenlik kamerası görüntülerini basın le paylaştı.

GECE YARISI KAPISINA TEKME ATTILAR

Washington'da bir restorantta müdür olarak çalıştığı belirtilen kadını gece yarısı yabancı kişilerin evin kapısına tekme attıklarını duydu.

Hırsızların evin salonuna girdikleri sırada genç kadın aniden yatak odasından çıkıp elinde ki tabancayı hırsızların üzerine boşalttı.

KENDİNİ KORUMAK İÇİN ATEŞ ETTİĞİNİ SÖYLEDİ

İşinden dolayı arkadaşı ile aynı evi paylaşan kadın polise verdiği ifadede, Cuma günü sabaha karşı üç kişinin eve girdiğini duyduğu ve eline aldığı silah ile adamlara ateş ettiğini söyledi. Kadın kendini savunma hakkı bulunduğunu ve kendini korumak için adamlara ateş açtığını söyledi. Polis kadının hırsızlara ateş ettiği sırada hırsızların evde nakit para ve değerli eşya aramakta oldukları söyledi.

Polis hırsızların yüzlerinde maske takmadıklarını ve bu yüzden haberleri izleyen bazı vatandaşların kendilerini tanıyıp ihbar edeceklerini umduklarını söyledi.


ABD\'li Kadın Evine Giren Hırsızlara Ateş Etti

Son Dakika Dünya ABD'li Kadın Evine Giren Hırsızlara Ateş Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement