Abdullah Avcı Kozan'da Öğrencilerle Buluştu - Son Dakika
Güncel

Abdullah Avcı Kozan'da Öğrencilerle Buluştu

Abdullah Avcı Kozan\'da Öğrencilerle Buluştu

Medipol başakşehir teknik direktörü Abdullah Avcı, Kozan Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti, düzenlenen konferansta öğrencilerin sorularına cevap verdi.

10.11.2015 14:55

Medipol başakşehir teknik direktörü Abdullah Avcı, Kozan Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti, düzenlenen konferansta öğrencilerin sorularına cevap verdi.

A milli takım eski teknik direktörlerinden Abdullah Avcı, eski futbolcusu olan ve şu an Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi'nde öğretmen olarak görevini sürdüren Harun Karadaş ile okul idaresi ve öğrencilerin daveti üzerine Kozan'a geldi.

Avcı ilk olarak Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesini ziyaret etti. Avcı'yı burada milli takımdan eski futbolcusu olan ve hayatına öğretmen olarak devam eden Harun Karadaş, öğrenci ve öğretmenler ile bir süre sohbet etti.

Abdullah Avcı, daha sonra Özden Kültür Merkezi'nde daire amirleri, Kozan Belediyespor ile Ceyhan Belediye futbol kulüplerinin teknik heyet ve futbolcuları, okul idarecileri, öğretmen ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleşen bir konferans verdi.

Yaptığı konuşmada, 'Neden Anadolu'nun çeşitli bölgelerinden, Adana ve Kozan'dan yetenekli futbolcular çıkmasın?' diye soran Abdullah Avcı, Avrupa'da bir çok dünya devi futbol takımında Türk futbolcuların top koşturduğunu söyledi.

Konferans sonunda Avcı'ya, Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez çiçek, Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Doğan ise plaket ve yöreye özgü kilim seccade verdi. Milli takımlardan öğrencisi Harun Karadaş ise Abdullah Avcı'ya üzerinde adının yazılı olduğu forma takdim etti.

FOTOGRAF - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Abdullah Avcı Kozan'da Öğrencilerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement