Abdurrahim Albayrak Stoper Tranferi İçin Umutsuz Konuştu - Son Dakika
Spor

Abdurrahim Albayrak Stoper Tranferi İçin Umutsuz Konuştu

Abdurrahim Albayrak Stoper Tranferi İçin Umutsuz Konuştu

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, stoper transferi konusunda umutsuz konuştu.

21.01.2015 08:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray’ın Alanya kampında Semih Kaya ve Koray’ın sakatlanmasıyla yeniden gündeme gelen stoper transferinde çeşitli iddialar atıldı ama Cim-Bom’da futbolun patronu konumundaki Abdurrahim Albayrak umutsuz konuştu.

Sarı-kırmızılı yönetim, Afrika Kupası’ndaki Chedjou’nun da yokluğu nedeniyle oluşan savunma sorununu çözmek için yeni bir transfer yapmaya sıcak bakmıyor. Buna rağmen son kararı yine de Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun vereceği belirtiliyor.

Transfer gelişmelerini öğrenmek için aradığımız Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, “ Serdar Aziz yazılıyor falan da o iş kapandı. Daha önceden istedik ama vermediler. Transfer olacak diye bir zorunluluk da bulunmuyor. Hatta yüzde istiyorsanız, yüzde 95 transfer olmaz” dedi.

Milliyet’in ödül gecesinde transfer konusunda görüşlerini aktaran teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ise, açık kapı bıraktı. Genç teknik adam, “Bakarsınız ismi geçenlerden biri olmaz, sürpriz biri olur” diyerek çalıştıklarını gösterdi.

Melo-Hakan formülü

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Çaykur Rizespor maçında stoperde Melo’yla Hakan Balta ikilisini oynatma kararı aldı. Ancak hazırlık kampında iyi bir grafik çizen Emre Can da formayı zorluyor.

Milliyet

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Abdurrahim Albayrak Stoper Tranferi İçin Umutsuz Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement