Abdurrahman Önül Gönülleri Fethetti - Son Dakika
Güncel

Abdurrahman Önül Gönülleri Fethetti

Abdurrahman Önül Gönülleri Fethetti

Ramazan ayında iftarını yapan Karaman halkı, soluğu Kale de düzenlenen etkinlik alanında alıyor.

29.07.2013 17:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Her akşam farklı bir etkinliğin yer aldığı Kale deki Ramazan akşamlarının hafta sonu programında ünlü sanatçı Abdurrahman Önül sahne aldı.

Karaman Belediyesi Ramazan etkinliklerinde ilahi ve tasavvuf müziğin güçlü sesi Abdurrahman Önül sahneye çıktı. Seslendirdiği ilahilerle herkesin gönlünü fetheden Önül, konsere büyük ilgi gösteren Karaman halkına güzel bir gece yaşattı.

Balcı ve Çuşan da Sahne Aldı

Kale deki Ramazan etkinliklerinin hafta sonu programında, henüz ilk albümünü çıkaran ve Karamanlıların yakından tanıdığı Hakan Balcı ile söylediği ilahilerle gönülleri coşturan İbrahim Çuşan da sahne aldı.

Konserler sonrası Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Osman Ünüvar, her üç sanatçıya da teşekkür ederek, etkinliklerin Ramazan ayı boyunca devam edeceğini ve tüm vatandaşları bu alanda görmekten mutluluk duyduklarını ifade etti. Her şehrin fiziki ihtiyaçlarının yanı sıra ruhsal ihtiyaçlarının da bulunduğunu belirten Ünüvar, bu yüzden her akşam vatandaşlarımızı bir araya getirmek, birlik, beraberlik ve kardeşliği sağlamak adına Kale de Ramazan etkinlikleri düzenlediklerini söyledi.

Bu Akşam Grup Dergâh Sizlerle

Ramazan etkinliklerinde bu akşam (29 Temmuz Pazartesi) Grup Dergâh, konseri yer alacak. Birçok albümü bulunan gurup, sevilen ilahileri Karamanlılar için seslendirecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Abdurrahman Önül Gönülleri Fethetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement