Abdurrahman Önül Konserine Davet - Son Dakika
Güncel

Abdurrahman Önül Konserine Davet

Abdurrahman Önül Konserine Davet

Abdurrahman Önül, Osmaniye Belediyesi'nin Ramazan Etkinlikleri kapsamında 4 Ağustos Pazar günü teravih namazından hemen sonra Cumhuriyet Meydanı'nda konser verecek.

03.08.2013 15:46

Çıkardığı albümlerle ve okuduğu birbirinden güzel ilahilerle insanların beğenisini toplayan ilahi sanatçısı Abdurrahman Önül, Osmaniye Belediyesi'nin Ramazan Etkinlikleri kapsamında 4 Ağustos Pazar günü teravih namazından hemen sonra Cumhuriyet Meydanı'nda konser verecek.

Başkan Kadir Kara İlahi Sanatçısı Abdurrahman Önül'ün geçtiğimiz yıl verdiği konser sonrasında bu yıl için kendisinden söz almıştı. Osmaniyelileri konsere davet eden Belediye Başkanı Kadir Kara, "Osmaniyeli hemşerilerimiz her şeyin en güzeline layıklar. Çok mükemmel bir konser olacak. Alanımızı binlerce vatandaşımızın doldurmasını bekliyorum. Abdurrahman Önül'e büyük bir sevginin olduğunu geçtiğimiz yıl gördük. Ben kendisinden geçtiğimiz yıl söz almıştım. Bu yılda bu konseri düzenlemekten büyük mutluluk duyuyorum. Tüm hemşehrilerimizi Abdurrahman Önül konserine bekliyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Abdurrahman Önül Konserine Davet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement