Acarlar Mahallesi Belediye Yönetiminden Memnun Değil - Son Dakika
Yerel

Acarlar Mahallesi Belediye Yönetiminden Memnun Değil

Acarlar Muhtarı Demir: "Herkes İncirliova’dan ayrılmayı ve Aydın’a bağlanmayı düşünüyor"

23.06.2014 18:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İncirliova'nın Acarlar Mahalle Muhtarı Metin Demir, "Herkes İncirliova'dan ayrılmayı ve Aydın'a bağlanmayı düşünüyor" dedi.

Demir, yaşadıkları anlaşmazlık yüzünden Eski Acarlar Belediye binasındaki muhtarlık yerinden İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale tarafından çıkarıldıklarını, vatandaşlara evinde hizmet etmeye çalıştığını söyledi.

İmza kampanyası başlatarak Aydın'ın bir mahallesi olmak istediklerini kaydeden Demir, şöyle konuştu:

"Acarlar 30 Mart yerel seçimleri öncesi belediye idi. Bu tarihten önce burada 6 mahalle vardı ve bu mahallelerin muhtarları ise bakkal dükkanlarında görevlerini sürdürüyordu. Ancak şimdi burası tek mahalle halini aldı. Bu nedenle muhtarlık hizmet binası yok. Diğer mahalle ve mahalleye dönüşen köylerde mevcut muhtar olduğu için muhtarlık binası vardı. Bana söz verdiler ve muhtarlık binası vermediler. Verdikleri yerden de çıkardılar. Şimdi hizmet verecek bir binamız bile yok.

Acarlar halkı bize bu konuda sahip çıktı. Herkes İncirliova'dan ayrılmayı ve Aydın'a bağlanmayı düşünüyor. Çöplerimiz toplanmıyor. Yollarımız pislik içerisinde bırakıldı. Bizi ayrı bir vatandaş olarak görmeye başladılar. Eğer bu şekilde bizlere hizmet etmeyeceklerse bizde Aydın'a bağlanmak için imza kampanyası başlatarak referanduma gideceğiz. Şu anda yaptığım kamuoyu yoklamasında da tüm halk bunu istiyor." - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Acarlar Mahallesi Belediye Yönetiminden Memnun Değil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement