Acemi Kasaplar Hastaneye Akın Etti - Son Dakika
Güncel

Acemi Kasaplar Hastaneye Akın Etti

Acemi Kasaplar Hastaneye Akın Etti

* Başından yaralanan kişi, "Kurban, beni havaya kaldırdı ve yere vurdu" Haber-Kamera: Yüksel KOÇ / İstanbul DHA Her yıl olduğu gibi bu yıl da hastanelerin acil servisleri, Kurban Bayramı'nda acemi kasapların akınına uğradı İstanbul'da kurban namazının ardından başlayan kurban kesimlerinde bıçak ve satırlarla kendilerini yaralayanların uğrak yerlerinden biri de Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin acil servisi oldu.

24.09.2015 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

* Başından yaralanan kişi,

"Kurban, beni havaya kaldırdı ve yere vurdu"

Haber-Kamera: Yüksel KOÇ/ İstanbul DHA

Her yıl olduğu gibi bu yıl da hastanelerin acil servisleri, Kurban Bayramı'nda acemi kasapların akınına uğradı

İstanbul'da kurban namazının ardından başlayan kurban kesimlerinde bıçak ve satırlarla kendilerini yaralayanların uğrak yerlerinden biri de Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin acil servisi oldu.

Hastanenin acil servisinde ayakta tedavi gören acemi kasaplar, kısa süre içinde taburcu edildi. Çoğu, kendilerine uzatılan mikrofonlara konuşmak istemedi. Kafasından yaralanan bir kişi, daha kesim aşamasına geçmeden yaralandığını söyledi.

Kaçan kurbanı yakalamaya çalışırken, kurban boynuzları ile kendisini havaya kaldırıp yere indirdiğini, bu nedenle kafasından yaralanmasına neden olduğunu söyleyen bu kişi, 'Kurban beni havaya kaldırdı yere vurdu. Hayvan kaçmıştı akşamdan, biz de yakalayıp kesecektik, kısmet olmadı" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Acemi Kasaplar Hastaneye Akın Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement