Açıköğretim Fakültesi Bahar Dönemi Dersleri 09 Mart'ta Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Açıköğretim Fakültesi Bahar Dönemi Dersleri 09 Mart'ta Başlıyor

Açıköğretim Fakültesi Bahar Dönemi Dersleri 09 Mart\'ta Başlıyor

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi’nde Açıköğretim Fakültesi (AÖF) bahar yarıyılı derslerinin, 09 Mart Pazartesi günü başlayacağı bildirildi.

25.02.2015 09:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi'nde Açıköğretim Fakültesi (AÖF) bahar yarıyılı derslerinin, 09 Mart Pazartesi günü başlayacağı bildirildi.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Karaman İl Koordinatörü Prof. Dr. Osman Çevik, Açıköğretim Fakültesi öğrencilerine yönelik olarak 2014-2015 öğretim yılı bahar döneminde yürütülecek "AÖF Akademik Danışmanlık Dersleri"nin 09 Mart Pazartesi günü Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Edebiyat Fakültesi'ndeki dersliklerde başlayacağını söyledi. Prof. Dr. Çevik, ders programının belirlendiğini ve öğrencilerin 06 Mart Cuma gününe kadar kayıt yaptırmaları gerektiğini bildirdi.

AÖF derslerine katılmak isteyen öğrenciler, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Fakülte Sekreterliği'nden ya da elektronik ortamda alacakları Katılım Formunu doldurup kayıt için ön başvuru yapabilecekler. - KARAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Açıköğretim Fakültesi Bahar Dönemi Dersleri 09 Mart'ta Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement