Adana Demirspor'da "Muhasebe" Zamanı - Son Dakika
Yerel

Adana Demirspor'da "Muhasebe" Zamanı

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'un basın sözcüsü Tamer Gülcan, oturmuş bir kadroya sahip olduklarını belirterek, "Bu kadroyu koruduğumuz sürece Süper Lig'in en güçlü adayıyız" dedi.

09.06.2015 12:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'un basın sözcüsü Tamer Gülcan, oturmuş bir kadroya sahip olduklarını belirterek, "Bu kadroyu koruduğumuz sürece Süper Lig'in en güçlü adayıyız" dedi.

Gülcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçmiş sezonu değerlendirirken, ligde 30. haftaya kadar başarılı sonuçlar alarak ikinciliğe kadar yükseldiklerini ancak son 4 haftada yaşadıkları puan kayıpları ve çeşitli sebeplerden dolayı play-off'lara kaldıklarını hatırlattı.

PTT 1. Lig play-off yarı finalinde Antalyaspor'a elendiklerini anımsatan Gülcan, ligi şanssız şekilde tamamladıklarını ifade etti.

Gülcan, kulübün olağan genel kurul toplantısının 23 Haziran'da yapılacağını hatırlatarak, kongrenin camiaya hayırlı olmasını diledi.

Takımı belirli seviyeye getirdiklerini ve temeli sağlamlaştırdıklarını vurgulayan Gülcan, şunları kaydetti:

"İyi bir takımımız var. Adana Demirspor'un marka değeri de yükseldi. Takıma gelmek isteyen futbolcular var. İnanıyorum ki Adana Demirspor önümüzdeki sezon mutlaka Süper Lig'e çıkacaktır. Oturmuş bir kadromuz var. Bu kadroyu koruduğumuz sürece Süper Lig'in en güçlü adayıyız. Bu sezon direkten döndük ancak gelecek sezon daha motive daha tecrübeli bir takım olacağız. Yaşadıklarımızdan önemli dersler çıkarmalıyız. Bu futbolcu kadrosunu koruduğumuz sürece gelecek sezonun daha iyi olacağını düşünüyorum."

Gülcan, genel kurulun yenilenme süreci olduğunu aktararak, yeni yönetimin Adana'yı ve Adana Demirspor'u en iyi şekilde temsil ederek hak ettiği yere taşıyacağına inandığını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adana Demirspor'da 'Muhasebe' Zamanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement