Adana Müftülüğünden Büro Çalışanlarına Yönelik Eğitim Semineri - Son Dakika
Güncel

Adana Müftülüğünden Büro Çalışanlarına Yönelik Eğitim Semineri

Adana İl ve İlçe Müftülüklerinde görev yapan Şube Müdürleri, Şefler ve Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmenlerine yönelik bilgilendirme semineri düzenlendi.

05.03.2015 10:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana genelindeki idari personelinin eğitim seviyelerini yükseltmek, hizmette kaliteyi artırmak ve yeni gelişmelerle ilgili bilgi paylaşımı yapmak amacıyla, bilgilendirme semineri düzenlendi.

Adana İl Müftülüğü Konferans Salonunda 04.03.2015 Çarşamba günü gerçekleşen seminerde İl Müftümüz Arif Gökce, Müftü Yardımcıları Kemal Aydoğan, Ahmet Ak , İhsan Yeğen, Personel Şube Müdürü Servet Bilgin, İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Adem Demirbaş tarafından ders verildi.

Din Hizmetleri DHYS, Eğitim hizmetleri EHYS, İKYS, E-İmza, KBYS, İdari konular, resmi yazışma kurallarında uyulması gereken usul ve esaslar ile hac ve Umre konularında bilgiler verildi. Uygulamada birliğin sağlanması ve hizmette verimliliğin geliştirilmesi konularında istişareler yapıldı.

Adana'nın tüm ilçelerinden bu seminere katılan büro personeli,bu tür programların oldukça faydalı olduğunu ve belirli aralıklarla yapılmasına yönelik temennilerini ifade ettiler.

Bilgilendirme semineri soru-cevap bölümüyle sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Adana Müftülüğünden Büro Çalışanlarına Yönelik Eğitim Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement