Adana Müşteri Gibi Davranan Polislere Yakalandılar - Son Dakika
Güncel

Adana Müşteri Gibi Davranan Polislere Yakalandılar

Adana Müşteri Gibi Davranan Polislere Yakalandılar

Müşteri gibi davranan polislere yakalandılar ADANA'da fuhuşa aracılık yaptığı iddia edilen 21 yaşındaki S.A., ile beraberindeki 2 kadın, müşteri gibi davranan polislere yakalandı.

27.05.2015 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Müşteri gibi davranan polislere yakalandılar

ADANA'da fuhuşa aracılık yaptığı iddia edilen 21 yaşındaki S.A., ile beraberindeki 2 kadın, müşteri gibi davranan polislere yakalandı.

Merkez Çukurova İlçesi'nde oturan S.A.'nın 'Gökçe' takma adını kullanarak fuhuş yaptığı bilgisini alan Ahlak Bürosu ekipleri, cep telefonuna ulaştı. S. A.'yı arayıp gece eğlenmek istediklerini belirten polisler, birlikte olmayı teklif etti. Polislere, evinde müşteri kabul etmediğini söyleyen "Ben evimde ilişkiye girmiyorum, ya siz yer bulup bana adresi verin, ya da ben ayarlayayım, siz gelin" diyerek Toros Mahallesi'nde bir apartmanın adresini verdi. S.A., stüdyo bir daireye yanında para karşılığı fuhuş yapan 20 yaşındaki S.B. ve 30 yaşındaki Ş.N.T. ile birlikte geldi. Ahlak Bürosu polislerinden 300 lira alan S. A., aracılık yapma karşılığı 50 lirasını kendisine ayırıp, 250 TL'sini de S.B ile Ş.N.T.'ye teslim etti.

Para alış verişinin tamamlanmasının ardından kimliklerini gösteren polisler, S. A. ile S. B. ve Ş.N.T.'yi gözaltına aldı. Ahlak Bürosu'nda sorgulanan S. B., "2 çocuğumla birlikte yaşıyorum. Çocuklarıma bakabilmek için iş aradım, bulamayınca fuhuş yapmak zorunda kaldım. S. A. ile barda tanıştık, o bana müşteri bulabileceğini söyledi. Beni arayıp müşteri olduğunu söyleyerek çağırdı" dedi. Konsomatris olarak barda çalıştığını belirten Ş.N.T. ise yapılan sorgusunda "S. A., müşteri bulduğunu, ancak karşılığında 50 lira komisyon alacağını söyledi. Ben de kabul ettim"diye konuştu.

İfadelerinin ardından S.B. ile Ş.N.T. serbest bırakılırken, fuhuşa aracılık yapmak ve yer temin etmek iddiası ile adliyeye sevk edilen S.A., adli kontrol kaydıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana Müşteri Gibi Davranan Polislere Yakalandılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement