Adanaspor'un Basın Sözcüsü Bülent Uzel: Lig Uzun Bir Maraton - Son Dakika
Yerel

Adanaspor'un Basın Sözcüsü Bülent Uzel: Lig Uzun Bir Maraton

Adanaspor\'un Basın Sözcüsü Bülent Uzel: Lig Uzun Bir Maraton

Adanaspor'un Basın Sözcüsü Bülent Uzel, Şanlıurfaspor'a 2-1 yenildikleri maç sonrası, Adanaspor'un gelecekte daha iyi performans göstereceğine inandığını ifade etti.

01.09.2014 14:40  Güncelleme: 15:00

PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'un basın sözcüsü Bülent Uzel, ligin uzun bir maraton olduğunu, bundan sonraki maçlarda takımlarının daha iyi bir performans göstereceğini umut ettiğini söyledi.

Uzel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ilk haftasında deplasmanda 2-1 yenildikleri Şanlıurfaspor karşılaşmasına, mutlak galibiyet parolası ile çıktıklarını hatırlattı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında, ilk yarıya göre daha iyi oynadıklarını anlatan Uzel, şunları kaydetti:

"Şanlıurfaspor deplasmanında 2-1 mağlup ayrıldık ama bu ligin ilk karşılaşmasıydı. Bundan sonra önümüzdeki maçlara bakacağız. Lig uzun bir maraton, bundan sonraki maçlarda takımın daha iyi bir performans göstereceğini umut ediyorum. Sezonun ikinci maçında sahamızda, seyircimiz önünde Orduspor ile karşılaşacağız. Alnımızın akıyla ligi tamamlamak istiyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adanaspor'un Basın Sözcüsü Bülent Uzel: Lig Uzun Bir Maraton - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • kerem dağdelen: adanaspor için hiç birşey yapılmadı hani transfer hani oyuncu hani oynayan arkadşlar bırakınya kandırmayı seyirciyimi kandırıyorsunuz yoksa kendinizimi. seyirciyi asla kandıramazsın siz ve yönetim ancak kendinizi kandırıyorsunuz. benim gözümde sadece parayı seven bir yönetim vede başkan takım için birşey yapılacaksa önce hocadan başlayın bizde inanalım güvenelim takım düşmemek için oynuyor . hoca hala o takımın başında . b u hocadan cacık olurmu ya . bırakın gitsin . biz adanasporumuzu seviyoruz . ama ne yönetim nede başkan nede hoca seviyor hiç biri sevmiyor sevselerdi takımı ya bırakırlardı yada istifa ederlerdi herşeyi tadında bırakmak en güzeli. 0 0 Yanıtla

Advertisement