Adanaspor'da İlk Etap Sona Eriyor - Son Dakika
Spor

Adanaspor'da İlk Etap Sona Eriyor

Adanaspor\'da İlk Etap Sona Eriyor

Çatalan Tesisleri'nde 7 Temmuz'da ilk etap çalışmalarına başlayan Adanaspor, bayram iznine çıkıyor.

26.07.2014 16:00

Çatalan Tesisleri'nde 7 Temmuz'da ilk etap çalışmalarına başlayan Adanaspor, bayram iznine çıkıyor.

Yarın sabah yapacağı çalışmanın ardından 3 gün izin yapacak olan turuncu-beyazlı futbolcular, 31 Temmuz'da Bolu Termal Otel'de toplanacak. Kampın son iki gününü A2 takımıyla hazırlık maçı yaparak sürdüren turuncu-beyazlılarda bir gurup maçta görev alırken diğer gurup ise kondisyon çalışması yaptı.

HAZIRLIK MAÇLARI KESİNLEŞTİ

Turuncu-beyazlı takımın Bolu Termal Otel'de oynayacağı hazırlık maçları da kesinleşti. Buna göre Adanaspor, 2 Ağustos'ta Antalyaspor, 4 Ağustos'ta Şanlıurfaspor, 7 Ağustos'ta Fethiyespor, 13 Ağustos'ta Orduspor ve 15 Ağustos'ta ise Karabükspor ile hazırlık maçları oynayacak.

UZEL DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI

Bu arada Adanaspor Basın Sözcüsü Bülent Uzel, A2 takımla oynanan hazırlık müsabakasının ardında 48.yaş gününü futbolcularla ve teknik heyetle kutladı. Adanaspor logolu olarak hazırlanan pastadaki mumları üfleyen Uzel tebrikleri kabul etti.

ALTYAPI ÇALIŞMALARA BAŞLIYOR

Öte yandan Adanaspor Altyapısı tüm branşlarda 4 Ağustos'ta toplanarak çalışmalara başlayacak. Altyapı sorumlusu Eyüp Arın, her sezon olduğu gibi hedeflerini öncelikle kişilikli okulunda başarılı ve A takımda oynayacak futbolcular yetiştirmek olduğunu söyledi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Adanaspor'da İlk Etap Sona Eriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement