Adanaspor'dan Vali Büyük'e Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Adanaspor'dan Vali Büyük'e Ziyaret

Adanaspor A.Ş. Başkanı Bayram Akgül ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali Mustafa Büyük'ü makamında ziyaret etti.

30.08.2014 11:25

Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç'ın da aralarında bulunduğu yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Vali Mustafa Büyük'ü ziyaret eden Adana spor A.Ş. Başkanı Bayram Akgül, yeni sezonla birlikte hedefledikleri başarıyı yakalamak konusunda ellerinden gelen tüm gayreti göstereceklerini söyledi.

Vali Mustafa Büyük ise konuşmasında, Adanaspor kulübü yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken, Adana'nın yeni sezonda süper ligde olmasını arzu ettiklerini ifade etti.

Sporda ve Her Alanda Başarıyı Sağlamalıyız

Kentlerin, adının duyurulmasında ve başarılı olarak algılanmasında bir çok dinamiğin olduğunu, sporun da bu dinamiklerden birini teşkil ettiğine dikkat çeken Vali Mustafa Büyük, "Adana'mızın gelişip kalkınması için, futbolda, sporun tüm branşlarında ve sosyal, kültürel, ekonomik alanda başarıyı sağlamamız lazım. Adana'nın bir çok dinamiği var ama spor da futbol da kentin en önemli dinamiklerinden birisi. Özellikle büyük şehirlerin moral ve motivasyonları, spordaki başarılarla da ilişkilendiriliyor. Her açıdan başarıyı elde etmeyi, bu şehir için önemli ve gerekli buluyorum" dedi.

Vali Büyük, sporun yanında diğer alanlarda da başarıyı yakalamak ve geliştirmenin önemine vurgu yaparak; "Ziyaretiniz vesilesi ile tüm branşlarda sporun sevilmesi ve sevdirilmesi için önemli katkılar sunan tüm profesyonel ve amatör kulüplerimize teşekkür ediyor, başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Adanaspor A.Ş. Başkanı Bayram Akgül ve Yönetim Kurulu Üyeleri, ziyaret sonunda Vali Mustafa Büyük'e üzerinde isminin yazılı olduğu 01 numaralı takım formasını hediye etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Adanaspor'dan Vali Büyük'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement