Adanaspor Gençlere Emanet - Son Dakika
Spor

Adanaspor Gençlere Emanet

Adanaspor Gençlere Emanet

PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor’un teknik direktörü Eyüp Arın, Antalyaspor karşılaşmasında olduğu gibi kalan iki maçta da yine altyapı oyuncularına şans vereceklerini söyledi.

13.05.2015 16:13

PTT 1. Lig ekiplerinden Adana spor'un teknik direktörü Eyüp Arın, Antalyaspor karşılaşmasında olduğu gibi kalan iki maçta da yine altyapı oyuncularına şans vereceklerini söyledi.

Adanaspor, futbol okullarının Osman Yereşen Tesisleri'ni ziyaret etmeye devam ediyor. Antalyaspor maçında sahada 7 Adanalının olması velilerin büyük takdirini topladı. Bu durum nedeniyle önümüzdeki günlerde futbol okullarına kayıtların daha da artacağı açıklandı.

Teknik direktör Arın, Antalyaspor karşında sonuçtan çok, genç oyuncuların sahada olmasının önemli olduğunu söyledi. Kalan iki maçta yine altyapıdan oyunculara şans vereceklerini belirten Arın, "Matematiksel olarak ligde kalınca kadroda bulunan genç oyuncularımıza şans verdik. Bu olayın sonucunda futbol okullarına ilgi daha da artacaktır. Velilerimiz de gördükleri tablodan son derece memnunlar" dedi.

Cumartesi günü bu sezonun Adana'daki son maçını oynayacaklarını hatırlatan deneyimli teknik adam, "Tüm taraftarlarımızı Elazığspor maçına bekliyoruz. Bu sezon oynayan, oynamayan oyuncularımızı alkışlamak ve genç oyuncuları görme adına herkesi maça davet ediyorum. Hedefimiz sonuçtan çok görev verdiğim genç ve gelecekte bu takımın formasını giyecek oyuncuları spor kamuoyunun huzuruna çıkarmak" şeklinde konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Adanaspor Gençlere Emanet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement