Adanaspor'u Hırs Bastı - Son Dakika
Spor

Adanaspor'u Hırs Bastı

Adanaspor\'u Hırs Bastı

TFF 1.Lig takımlarından Adanaspor'un Kartepe kampı sürüyor.

02.08.2012 15:29

TFF 1. Lig takımlarından Adanaspor'un Kartepe kampı sürüyor.

Çalışma öncesinde futbolcularını orta alanda toplayan Eriş, oynanan hazırlık maçları ve antrenmanlarla ilgili değerlendirme yaptı, 10 Ağustos'ta sona erecek olan kampın ardından başlayacak Adana etabı ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Toplantının ardından taktik çalışmada sürekli oyunu durduran Levent Eriş, futbolcularına uyarılarda bulundu. Zaman zaman tansiyonun yükseldiği çalışmada futbolcuların top kampa mücadelesi ise herkesi memnun etti.

Eriş'in her uyarısının ardından ikili mücadelelerde futbolcuların hırsı ve isteği dikkat çekti. Topu kapmak için adeta birbirlerinin antrenman tişörtlerini yırtan futbolcular hava topu mücadelelerinde ise yorgunluğa rağmen ilginç görüntüler sergilediler. Bu mücadele sırasında Ömer Karancı'ya takılarak düşen İlkem antrenmanı tamamlayamadı.

Röntgeni çekilen Okan Salmaz'dan ise sevindirici haber geldi. Genç oyuncunun önemli bir şeyi olmadığı ve koşulara başlayacağı açıklandı.

Geçen sezon devre arası takıma katılan gurbetçi oyuncu Ahmet Dereli'nin form grafiği her geçen gün yükseliyor. Oynanan hazırlık maçlarında takımın skor yükünü çeken golcü futbolcu hocasının gözüne girmeyi de başardı. Neredeyse her maç şans bulan Ahmet yeni sezonda forma yarışının içinde olacak. Kampın çok iyi geçtiğini belirten Ahmet, "Şu ana kadar her şey istediğimiz gibi gidiyor. Hocamda hazırlık maçlarında bana güvendi ve oynattı. Bu performansımı şans bulacağım lig maçlarına taşımalıyım. O bölgede çok önemli oyuncular var. Önemli olan takımın başarısı" dedi.

ADANASPOR KALESİ GOLLERE KAPALI

Adanaspor'un file bekçileri yeni sezondan umutlu. Çalışmalarını kaleci antrenörü Hakan Baygın nezaretinde sürdüren Tolgahan, Zülküf, Yaşar, Hayrullah ve Aykut formayı kapabilmek içim amansız bir rekabet sergiliyorlar. Takım antrenmanları dışında özel çalışmalarda yapan file bekçileri hazırlık karşılaşmalarında gösterdikleri performans ile sezon öncesi rakip forvetlere gözdağı verdiler.

Adanaspor Kaleci Antrenörü Hakan Baygın kampın ilk gününden bu yana tüm kalecilerin gösterdiği performanstan memnun olduğunu söyledi. Beş isminde her an görev alacak şekilde hazır olacağını belirten Baygın, "Tolgahan gibi tecrübeli bir kalecinden diğer arkadaşlarının öğreneceği çok şey var.Aynı şekilde Zülküf geçen sezon bulduğu şansı iyi değerlendirdi. Genç kalecilerimiz Yaşar, Hayrullah ve aramıza yeni katılan Aykut'da canla başla çalışıyorlar. Lig uzun bir maraton. Hepsi eşit şartlara sahip. Kim kaleye geçerse geçsin taraftarlarımızın içi rahat olsun. Hepsi elinden gelenin fazlasını yapacaktır. Adanaspor kalesi emin ellerde" şeklinde konuştu.

Bugüne kadar oynanan hazırlık maçlarında kampa daha sonradan katılan Hayrullah dışında diğer tüm file bekçileri şans buldu.

Çatalan kampında topuğundan sakatlanan Tolgahan Acar Kartepe kampında tam kapasiteyle çalışmaya başlarken Zülküf Özer'de antrenmanların tamamında yer aldı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Adanaspor'u Hırs Bastı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement