Adanasporlu Taraftarlar, İçinde Kız Çocuğu Bulunan Bir Otomobili Taşladı - Son Dakika
Spor

Adanasporlu Taraftarlar, İçinde Kız Çocuğu Bulunan Bir Otomobili Taşladı

Adanasporlu taraftarlar, Beşiktaş maçını izlemek için gelen ailenin arabasında Beşiktaş formalı birini görünce taşla saldırdılar. Arabanın içindeki 3 yaşındaki kız çocuğu korkudan gözyaşlarına boğuldu.

20.11.2016 11:04  Güncelleme: 11:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir grup Adanaspor taraftarı, Beşiktaş maçı öncesi 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nın etrafında olay çıkardı. Beşiktaş formalı taraftarları kovalayıp küfürlü tezahüratlar yapan Adanasporlular, stadın yakınlarına arabasını park etmek isteyen bir Beşiktaşlının otomobilini hedef aldı.

ÇOCUKLARA BİLE ACIMADILAR

İçerisinde 3 yaşında bir kız çocuğunun bulunduğu 27 FT 331 plakalı otomobili, Beşiktaş formalı bir yolcu bulunduğu gerekçesiyle taşlayan Adanasporlular, aracın camlarına zarar verdi. Otomobilin içerisinde bulunan kız çocuğunun korkudan gözyaşlarına boğulduğu görüldü.

CAN HAVLİYLE KAÇTI

Olay yerinden kaçan Beşiktaşlı sürücü, stadyumdaki polis noktasına gelerek saldırgan taraftarlara ateş püskürdü. Maç için İstanbul'dan geldiğini belirten sürücü, stadın çevresindeki fanatikler nedeniyle can ve mal güvenlikleri bulunmadığını öne sürerek otomobilini stadın otoparkına park etmek için polisten yardım istedi.


Adanasporlu Taraftarlar, İçinde Kız Çocuğu Bulunan Bir Otomobili Taşladı

Son Dakika Spor Adanasporlu Taraftarlar, İçinde Kız Çocuğu Bulunan Bir Otomobili Taşladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement