Adapazarı Belediyesi Dış İlişkiler Müdürü'ne Dolandırıcılık Suçlaması - Son Dakika
Güncel

Adapazarı Belediyesi Dış İlişkiler Müdürü'ne Dolandırıcılık Suçlaması

Adapazarı Belediyesi Dış İlişkiler Müdürü\'ne Dolandırıcılık Suçlaması

ADAPAZARI Belediyesi, belediyede dış ilişkiler müdürü olarak görev yapan Kadir Çağrıcı'nın belediyenin adını kullanarak dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulundu.

24.06.2016 15:47

ADAPAZARI Belediyesi, belediyede dış ilişkiler müdürü olarak görev yapan Kadir Çağrıcı'nın belediyenin adını kullanarak dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulundu. Kadir Çağrıcı'nın 2 hafta önce yurt dışına çıktığı öğrenildi.

4 yıl önce emniyetten Adapazarı Belediyesi'ne geçiş yapan Kadir Çağrıcı belediyede dış ilişkiler müdürü olarak görev yaptı. İddiaya göre, Kadir Çağrıcı görevi sırasında aralarında Sapanca Belediyesi ve İstanbul'da bazı belediyelerin adını kullanarak emlak satışı yaptı. Kadir Çağrıcı'nın başkalarına ait ve olmayan arsaları sattığı öne sürülürken, çok sayıda kişiden de borç para alarak dolandırdığı öne sürüldü. Ramazan ayı öncesi izne ayrılan Kadir Çağrıcı hakkında suç duyurusunda bulunulması üzerine Adapazarı Belediyesi izinden dönmesini istedi. Ancak, Kadir Çağrıcı dönmeyince Adapazarı Belediyesi de belediyenin adını kullanarak kişisel menfaat sağladığı iddiasıyla Sakarya Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundu. Adapazarı Belediyesi ayrıca Kadir Çağrıcı'yı açığa aldı.

Kadir Çağrıcı'nın 2 hafta kadar önce İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan yurt dışına çıkış yaptığı öğrenildi. Yeşil pasaportu bulunan Kadir Çağrıcı'nın hangi ülkeye gittiği öğrenilemedi.

- Sakarya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adapazarı Belediyesi Dış İlişkiler Müdürü'ne Dolandırıcılık Suçlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement