Adapazarı'nda Liselerin Önünde Uyuşturucu Denetimi - Son Dakika
Güncel

Adapazarı'nda Liselerin Önünde Uyuşturucu Denetimi

Adapazarı\'nda Liselerin Önünde Uyuşturucu Denetimi

Adapazarı'nda liselerin önünde uyuşturucu denetimiADAPAZARI'nda, Narkotim polisleri kentteki liselerin çevresinde uyuşturucu denetiminde bulundu.

19.09.2016 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adapazarı'nda liselerin önünde uyuşturucu denetimi

ADAPAZARI'nda, Narkotim polisleri kentteki liselerin çevresinde uyuşturucu denetiminde bulundu. Polis okulların çevresindeki kişilerin üstlerini arayarak, kimliklerini kontrol etti.

Sakarya Emniyet Müdürlüğü Narkotim ekipleri, Adapazarı'nda liselerin çevresinde uyuşturucu denetiminde bulundu. Narkotim ekipleri okulların çevresinde motosikletlerle dolaşarak, okulların çevresindeki parklarda ve metruk binalarda bulunanların üstlerini arayarak, kimliklerini kontrol etti. Sakarya Emniyet Müdürlüğü'nün liselerde yürüttüğü çalışma kapsamında her lise için bir polis memuru görevlendirildi. Okuldan sorumlu polis memuru her gün derslerin bitiş saatinde okul idarecileriyle görüşerek okul çevresindeki son durumla ilgili bilgi alacak. Görevli polis haftada bir de okulun bulunduğu mahallenin muhtarıyla görüşerek bölgede şüpheli bir durumun olup olmadığını soracak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adapazarı'nda Liselerin Önünde Uyuşturucu Denetimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement